More
  AcasăLucky StudioCând ești model de videochat la Lucky Studio, ai cel mai profitabil...

  Când ești model de videochat la Lucky Studio, ai cel mai profitabil și sigur job din Iași

   

   

         Nici nu-mi mai amintesc de câte ori a trebuit să stau cu teama că lucrez până seara târziu şi nu ştiam cum să ajung acasă în siguranţă.

  Deşi uneori firma îmi plătea taxiul, nu se întâmpla mereu şi nu aveam siguranţă că voi fi protejată, pentru că se putea întâmpla orice.

  Nu ştiam cu ce străin mă urc în taxi, nu ştiam unde ajung şi niciodată nu aveam cum să previn lucrurile de acest gen.

  Alege ce e mai bun pentru tine

  Şi mai periculos este pentru o femeie care trebuie să ia diferite mijloace de transport seara după muncă sau să meargă pe jos până acasă.

  Este greu pentru o femeie, pentru că ştim cu toate la cel fel de pericole suntem expuse. Iar angajatorului nici că nu i-ar păsa, atâta timp cât tu îţi faci treaba, nu?

  Ce siguranţă mai avem că avem jobul potrivit, în acest caz? Dacă nu putem avea deloc linişte şi dacă angajatorul nu se ocupă de toată protecţia noastră?

  Nu mi-am mai dorit să am griji şi am ales Lucky Studio

            Văzând în ce situaţie mă aflam eu, mă temeam că voi avea copii şi voi sta cu aceeaşi grijă atunci când vor avea un job şi vor întârzia acasă.

  Nici nu vreau să ştiu ce simte un părinte care stă treaz şi îngrijorat cu gândul la copiii săi, de aceea eu a trebuit să renunţ la această situaţie în care mă aflam.

  Mi-am dorit o viaţă mai sigură şi cercetând prin mai multe locuri, am găsit un anunţ cu angajări videochat la Lucky Studio.

  Pentru moment, poate să nu pară tocmai cel mai sigur job din lume când, de fapt, chiar este.

  Un job sigur și legala Lucky Studio

  Sunt zeci de motive pentru care jobul de model de videochat la Lucky Studio este cel mai sigur job pentru femei.

  Primul a fost faptul că nu a trebuit să interacţionez în mod direct cu tot felul de oameni care puteau fi un pericol pentru mine.

  În acest sens, videochatul este un job chiar foarte sigur, pentru că totul se întâmplă online şi nimeni nu îţi poate face absolut niciun rău.

  Transport în siguranţă la dispoziţia mea

  Ca să completez acest lucru, Lucky Studio mi-a asigurat şi o maşină cu o şoferiţă care să mă conducă de fiecare dată când aveam nevoie.

  S-au sfârşit zilele în care fugeam seara după taxiuri sau mijloace de transport, pentru că datorită lui Lucky Studio sunt luată din faţa studioului cu o maşină şi dusă acasă.

  Nimic nu se poate întâmpla cu mine în acest fel şi consider că siguranţa aceasta pe care o oferă jobul de la Lucky Studio este cea mai importantă pentru femei.

  Un contract 100% legal în videochat

            Un alt motiv al siguranţei în videochatul de la Lucky Studio este contractul pe care eu l-am semnat cu aceştia cu câteva luni în urmă.

  Probabil contractul nu ţi se pare un aspect important la un job când, de fapt, este cel mai important.

  Dacă un singur detaliu din acel contract nu este legal sau în ordine, practic acel contract nu este valid iar tu nu te afli în siguranţă.

  Aşa cum nu mă aflam nici eu atunci când aveam scrise pe contractul de muncă 4 ore, când eu de fapt lucram 9 ore şi jumătate pe zi, iar pauzele nu prea existau.

  Când ştii bine că pauzele sunt cele date de lege, dar cine să le respecte într-o firmă cu acte în neregulă.

  La Lucky Studio am beneficiat de un contract legal în care se stipulau clar toate condiţiile de muncă şi tot ce mi-a mai trebuit pentru a mă putea folosi de el şi în scopul meu propriu.

  În cazul în care îmi doream să fac rate la banca sau altceva, contractul de la Lucky Studio mi-a fost la îndemână mereu şi m-a ajutat. Asta a însemnat pentru mine legalitate şi siguranţă.

  Îți păstrezi libertatea așa cum vrei

            Totodată, nu a existat nicio formă de restricţie în contract care să mă limiteze la anumite lucruri sau care să mă oblige să fac ceva ce nu vreau.

  Prin asta, vreau să spun că nu am văzut niciun preaviz în contractul semnat cu mine şi Lucky Studio, ceea ce a însemnat că puteam renunţa oricând, fără să plătesc daune sau alte prostii pe care le invocă anumiţi angajatori.

  Sincer, mi s-a părut întotdeauna prostesc ca angajatorii să pună clauze în contract care să te oblige să lucrezi un anume număr de zile în cazul în care vrei să pleci sau să plăteşti daune pentru încheierea contractului.

  Acesta nu este profesionalism, este escrocherie şi nu mi-a plăcut niciodată, din acest motiv am renunţat la tot şi m-am angajat la Lucky Studio.

  Aici am toată siguranţa unui job aşa cum mi i-am dorit, fără obligaţii şi restricţii. Sunt liberă să muncesc.

  Siguranţa prin blocarea ţărilor în care se află posibile cunoştinţe

  Chiar dacă îmi place să fac videochat la Lucky Studio şi mi se pare foarte benefic pentru mine, nu aş vrea ca rudele mele să afle ce fac.

  Nu pentru că mi-e ruşine, ci pentru că aceşti oameni sunt foarte plini de prejudecăţi şi răutăcioşi.

  Ar scoate vorbe şi ar critica din orice, iar asta nu îmi place la oamenii din societatea din ziua de astăzi.

  Pentru că îmi doreşte tot binele şi pentru că aşa mă simt în siguranţă, Lucky Studio a blocat toate ţările în care se află posibile cunoştinţe.

  Aşa pot munci în linişte şi ştiu că nu au cum să descopere şi să înceapă să mă judece fără ca măcar să ştie ce înseamnă adevăratul videochat.

  Libertatea de a munci şi de a obţine bani în ce fel îmi doresc

            Că tot vorbeam despre libertate mai sus, de câte ori ai avut libertatea de a face la locul de muncă doar ce ţi-ai dorit tu, fără să te oprească nimeni?

  Cred că niciodată, pentru că ai o mulţime de reguli şi restricţii de respectat.

  Ei, în cazul meu nu a mai fost aşa, pentru că la Lucky Studio sunt pe deplin liberă de a face tot ce-mi doresc.

  La studio nu există termenul de “şef” sau “şefă”, pentru ca stăpâna mea sunt doar eu.

  Am propriul meu spaţiu de muncă în care mi se dă libertatea de a munci în ce fel îmi doresc, pentru că modul în care muncesc este modul în care-mi obţin şi banii.

  Aşa, am controlul asupra câştigurilor mele şi sunt şi fericită că nu-mi mai interzice nimeni nimic.

  Acest lucru ţine de respect, pe care îl primesc într-un mod absolut prin munca de la Lucky Studio.

  Partea cea mai frumoasă la studio – CÂŞTIGURILE!

            Am ajuns şi la partea cea mai frumoasă de care profită toate femeile la Lucky Studio – banii.

  Profitând de un salariu la zi datorită sistemului de plată abordat de Lucky Studio, eu sunt norocoasa unui venit zilnic între 300 şi 800 de lei.

  Lucky Studio s-a făcut cunoscut prin acest sistem de plată, fiind şi primul din România care l-a abordat şi şi-a bucurat angajatele cu cele mai mari câştiguri.

  Zilnic, eu încasez 420 de lei zilnic şi nu-mi mai lipseşte nimic, pentru că am portofelul plin mereu şi nu duc lipsuri ca înainte.

  Acum orice îmi face cu ochiul din magazine poate fi al meu, pentru că Lucky Studio mă încântă cu cele mai excepţionale venituri lunare.

  Venitul meu lunar la Lucky Studio depăşeşte 9.000 de lei

            Datorită acestor câştiguri zilnice, mă laud cu un venit lunar de 9.300 de lei în momentul de faţă, de care mă bucur pe deplin.

  Când mă gândesc la cât înseamnă suma asta şi la cât de puţine lucruri fac pentru ea, mă gândesc la vechiul meu job şi la câte făceam pentru 900 de lei.

  De 10 ori mai puţin! Da, salariul meu era de 10 ori mai mic la vechiul job şi munceam mult mai mult decât muncesc la Lucky Studio.

  Lucrez doar 8 ore pe zi, timp de 5 zile, iar munca la acest studio nici măcar nu se poate numi aşa. Ce fac? Stau şi socializez pe internet. Păi asta făceam şi acasă.

  Să câştig la Lucky Studio peste 9.000 de lei pentru atâta lucru mi se pare ideal.

  Premii şi bonusuri în videochat la fiecare săptămână

            Venitul meu lunar este crescut considerabil de câteva aspecte de care mă bucur la Lucky Studio.

  Printre acestea sunt bonusurile săptămânale pe care le primesc în fiecare duminică, pentru orice performanţă am.

  Dacă în 5 zile obţin peste 2.500 de lei, primesc din partea studioului 500 de lei în fiecare săptămână.

  Iar câştigurile pot fi depăşite tot aşa, până ajung şi la bonusuri de 3.000 de lei, pe care studioul le oferă cu mare drag tuturor modelelor care sunt ambiţioase şi vor mai multe.

            Am programul de muncă pe care mi l-am dorit mereu!

            Nu am fost nicicând mai relaxată ca acum. Până acum mă confruntam cu foarte multe ore de muncă, epuizante şi de-a dreptul stresante.

  Îmi era foarte greu, mai ales că nu puteam să îmi fac nicio treabă pe lângă jobul pe care îl aveam, pentru că nu aveam timp.

  Ajungeam acasă epuizată şi tot de ce aveam chef era să dorm. Când prindeam câte o zi sau două libere, dormeam şi apoi făceam puţină ordine prin casă.

  Poate mai ieşeam să plătesc şi câteva facturi şi cam asta era toată viaţa mea. Nu făceam nimic interesant pentru că, sinceră să să fiu, nu aveam cheful necesar.

  Dar de când lucrez la Lucky Studio totul este mult mai uşor, pentru că mi-am făcut un program aşa cum mi l-am dorit eu. Astfel, am avut timp şi de distracţii şi de zeci de alte lucruri.

  Putând să aleg câte zile şi ore lucrez la Lucky Studio, am început să mă ocup şi de celelalte priorităţi ale mele şi mă simt grozav.

  Training specializat în Praga

            Vrei să ştii cum reuşesc mereu să am câştiguri tot mai mari la Lucky Studio? Probabil te vei gândi că este datorită profesionalismului studioului.

  Ei bine, şi acesta este un motiv, dar cel principal este training-ul specializat de care Lucky Studio dispune.

  Pentru a mă ajuta să înţeleg tot mai bine lumea videochatului şi pentru a avea câştiguri cât mai satisfăcătoare, Lucky Studio mă ajută în permanenţă.

  Am profitat de un training desăvârşit şi impecabil în Praga, în cea mai mare companie de acolo numită Flirt4Free.

  Acolo am avut ocazia de a cunoaşte o mulţime de profesionişti în domeniu care mi-au zis toate secretele despre videochat şi despre cum se obţin bani din asta.

  Gata cu saloanele şi cheltuielile în plus!

            Îmi place foarte mult ca la studio reuşesc să economisesc foarte mulţi bani pe care îi pot folosi în alte scopuri.

  De exemplu, am economisit 11.480 lei pentru că Lucky Studio mi-a garantat şedinţele de înfrumuseţare pe gratis.

  Pentru a fi cât mai frumoasă pentru admiratorii mei online şi pentru a avea câştiguri pe măsură, era nevoie să merg la saloane pentru a mă aranja.

  Dar asta nu s-a întâmplat, pentru că Lucky Studio a cheltuit o sumă foarte mare pentru a-mi aduce salonul la studio.

  Zilnic, o echipă de profesioniste se ocupă de frumuseţea mea, de make-up şi de coafuri, în aşa fel încât să arăt superb de fiecare dată.

  Un mediu plăcut, în care femeile sunt ca la ele acasă

            Faptul care face şi mai frumoasă munca la studio este că ştiu că sunt înconjurată doar de femei.

  În sfârşit am parte de un job numai al femeilor, unde noi suntem stăpâne şi noi ne menajăm munca aşa cum ne dorim.

  Acest aspect a fost foarte important pentru mine încă de când am venit la Lucky Studio, pentru că nu mi-ar fi plăcut să mă simt discriminată sau judecată.

  Dar nu a trebuit să-mi fac griji în privinţa asta, pentru că toată echipa Lucky Studio este formată din femei, de la contabile, până la managere şi profesioniste make-up.

  Iubesc să lucrez aici! Este un mediu deosebit de plăcut!

  Luxul şi confortul de care am nevoie ca şi femeie

            Detaliul care completează mediul ideal de muncă este luxul în care este învăluit studioul şi cu care este amenajat.

  Toate camerele sunt decorate într-un stil autentic, unic, special pentru frumuseţea şi eleganţa femeilor.

  Este o adevărată plăcere să lucrez când ştiu că sunt înconjurată de cele mai scumpe şi fine materiale şi cele mai performante aparaturi.

  Toate cele 25 de camere de la studio au un aspect uimitor de frumos şi pot alege să lucrez în oricare îmi doresc şi mă simt confortabil.

  Lucky Studio este jobul de o siguranţă şi o discreţie absolute

            Nu numai că sunt în siguranţă mereu, orice aş face, dar am şi garanţia că profit de toată confidenţialitatea şi discreţia studioului.

  În acest fel, munca îmi este foarte uşoară şi mă simt în largul meu atunci când sunt online cu partenerii de conversaţie.

  Cu siguranţă Lucky Studio este locul care dispune de cele mai sigure joburi pentru femei şi mi-a demonstrat asta zi de zi de când sunt angajată aici.

  Prin grija pe care mi-a purtat-o şi prin avantajele pe care mi le-a oferit Lucky Studio mi-a dovedit mereu de ce este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

  Acum nu pot decât să mulţumesc studioului pentru că mi-a oferit jobul prin care mă pot bucura în linişte de viaţă şi de frumuseţea ei.

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img