More
  AcasăLucky StudioLucky Studio inseamna mult mai mult decat niste castiguri mari din videochat

  Lucky Studio inseamna mult mai mult decat niste castiguri mari din videochat

  Studiourile din ziua de azi nu sunt mai mult decat o sursa de bani pentru toate fetele, stiu. Cam asa au devenit toate, doar un loc unde se castiga bani si atat. Dar poate nu multe fete au stat sa se gandeasca la un studio de videochat ca la un camin, sau poate ceva mai mult decat un loc de munca.

  Pentru ca, pana la urma, ajungem sa ne petrecem jumatate din viata la acest asa zic “loc de munca”, iar daca nu gasim niciun fel de confort sau alinare in acest mediu, inseamna ca degeaba venim. Daca eu n-as fi gasit la Lucky Studio mai mult decat un loc de munca, as fi renuntat.

  Se castiga si pana la 9000-10000 lei lunar la studio, dar nu e doar asta

  Ok, sa fi zis ca veneam pentru bani, ca slava domnului se castiga destui. Pana la 100 de milioane lunar pot castiga in acest studio, nu e de gluma, se castiga bani. Dar cine vrea doar bani si atat? Vreau bani multi, dar vreau si-o viata alaturi de acesti bani.

  Altfel, as simti ca mi-am risipit viata. Ce sa fac, daca am doar bani, dar fericire nu? E important sa-mi creez aceasta fericire alaturi de locul de munca, datorita locului de munca. Sau tu nu vezi situatia asa? Daca n-o vezi, ar fi cazul.

  Eu de la inceput m-am simtit bine la Lucky Studio. Numai primirea pe care am avut-o mi-a facut inima sa se topeasca, parca mi-a incalzit sufletul. Nu stiu cum sa spun… m-a inmuiat, pur si simplu. Prietenia si suportul cu care m-au primit m-au facut sa ma simt parte din ceva.

  Lucky Studio a devenit locul meu preferat, nu doar locul de munca

  Si nu e vorba de colectivul de la Lucky Studio si atat. Sunt toate niste fete minunate, de treaba, cu care ma inteleg super. Dar nu e doar asta. Uite, e vorba si de mediul de munca.

  Spre deosebire de alte locuri, la Lucky Studio am tot confortul material. Camerele in care lucrez sunt luxoase si-n acelasi timp primitoare. Totul este nou, scump si de bun gust. Cand pasesc intr-o camera de la Lucky Studio, parca respir rafinament si eleganta.

  Si nu cred ca foarte multe studiouri ar investi atat cat a investit Lucky Studio in decorul camerelor. Iar castigurile si celelalte lucruri…sunt pur si simplu mai mult decat multumitoare.

  Uneori am impresia ca visez, ca n-am parte de bonusuri in fiecare duminica de peste 1000 de lei la Lucky Studio, ca n-am parte de make-up gratuit, transport, accesorii… totul pare un vis, dar nu e. Sunt multe motive pentru care sa ma simt “acasa” la Lucky Studio Iasi. 🙂

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img