More
  AcasăLucky StudioM-am angajat la Lucky Studio doar pentru 4 luni, si deja am...

  M-am angajat la Lucky Studio doar pentru 4 luni, si deja am 3 ani

  Acum 3 ani, intentia mea principala era sa strang vreo 30-40 de milioane sa-mi platesc taxele la facultate pentru primii doi ani si dupa vedeam eu cum ma descurcam. Facusem o prostie, in fine…si din cauza asta a trebuit sa ma grabesc sa ma inscriu la facultate. Si, din graba, n-am rezolvat nimic.

  Pierdusem inscrierile fiindca m-am trezit in ultimele zile sa ma inscriu si-mi trebuiau bani. M-am angajat la Lucky Studio ca model de videochat sperand ca o sa castig destui bani pentru a plati taxele rapid si pentru a ma inscrie. Si am castigat destui bani, numai ca a trecut termenul limita pentru inscrieri.

  Lucky Studio a fost un impuls, ceva de moment, dar se pare ca dureaza

  Efectiv a fost o prostie, le-am pierdut degeaba. Aveam planuri sa plec in strainatate, dar apoi in ultima clipa m-am decis sa fac facultatea si cand am vazut ca-mi trebuiau bani, lucrurile s-au schimbat. Daca tot ma angajasem ca model de videochat la Lucky Studio, am zis sa mai raman vreo 4 luni.

  Am vazut ca oricum se castiga bani frumusei din asta si m-am gandit sa lucrez mai mult sa strang bani pentru urmatorul an de studii. Ma gandeam la vreo 3000-4000 de lei pusi deoparte care sa-mi asigure oarecum o siguranta macar in primii ani.

  Am fost atat de decisa sa raman pentru ca mie niciodata nu mi-a displacut jobul in videochat la Lucky Studio, desi m-am angajat dintr-un singur interes, in graba. Chiar daca aveam un anume interes la angajare, stiam foarte bine cum e treaba cu videochatul, si daca-mi displacea, nu ma mai angajam.

  Mi-am dat seama ca doar cu jobul acesta ma pot intretine

  Dar nici nu pot spune ca-l iubeam la nebunie, nici ca displaceam acest job. Imi era foarte convenabil si-mi venea greu sa renunt, aia a fost. Pe vremea aceea castigam cam 350-450 de lei zilnic. Asa a fost pentru inceput, iar pentru mine a fost mai mult decat super, minunat chiar.

  Cand am vazut ca trec lunile, totusi ceva se schimbase. Am inceput sa ma gandesc asa: banii castigati la Lucky Studio imi plac, am inceput sa iubesc sa am bani mereu… de ce sa plec dupa 4 luni, cat am planuit initial? Sa plec si dupa, ce? Sa castig 800 de lei la supermarket?

  Parca nu ma lasa inima. Desi in urmatorul an m-am inscris la facultate, mi s-a parut mult mai usor sa raman model de videochat la Lucky Studio pentru a ma descurca. Mi-era mai simplu cu banii, cu programul de munca, cu totul. Si asa am 3 ani de cand lucrez aici, castigurile depasind si 850 de lei zilnic. Inca sunt studenta, dar Lucky Studio mi-a usurat viata al naibii de mult.

  Taxele, cheltuielile, chiria, distractiile. Nimic n-ar fi fost posibil fara jobul de la Lucky Studio Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img