More
  AcasăLucky StudioCrezi ca fetele se angajeaza la Lucky Studio degeaba? Sau ca au...

  Crezi ca fetele se angajeaza la Lucky Studio degeaba? Sau ca au castiguri mari?

  Poate pana acum n-a abordat nimeni subiectul in acest mod, dar o s-o fac eu. Daca tot se comenteaza atat de mult cu privire la unele chestii despre videochat, am sa-ti pun o intrebare: dac-o fi asa naspa cum cred unii, de ce continua romancele sa se angajeze la Lucky Studio si de ce un alt numar foarte mare isi doreste sa fie in locul celor de la Lucky Studio?

  Crezi ca atatea femei isi doresc sa fie modele de videochat la Lucky Studio degeaba? Sau ca sute de femei care s-au angajat aici de-a lungul a cei 9 ani de experienta, au facut-o degeaba, ca se plictiseau acasa?

  Serios, te-ai gandit vreodata la aceasta situatie in felul asta? Ca multi o iau direct inainte si nu accepta alta varianta. Uite, acum ai in fata o alta varianta, o alta perspectiva. Iti spun eu, ca-s model de videochat la Lucky Studio, iti spun cum vad lucrurile din punctul meu de vedere.

  Prea multe fete vor la Lucky Studio. Asta inseamna ceva!

  Hai sa spunem ca fetele care sunt deja angajate aici au luat o decizie proasta. Ca sunt tratate naspa sau bla bla, alte idiotenii. Pai daca ar fi vorba de ceva naspa, s-ar auzi, nu? Ca stii cum e, lucrul rau se afla primul. Si romanilor ce le mai place sa barfeascaaa… aoleu, nu mai incep.

  Deci s-ar fi aflat sigur ca e naspa. Bun. Si atunci de ce mai vor atatea romance sa se angajeze, totusi? Ca-s sadice?:))) Le place sa sufere, sau de ce?:)) Nooo,nooo, stai ca-ti spun eu cum sta situatia.

  DECI.  In primul rand, n-a existat niciodata model de videochat la Lucky Studio care sa plece cu mana goala acasa. De-a lungul anilor, s-au castigat zilnic sume intre 300 si 900 de lei, sume peste 5000 de lei in 8 ore de videochat, sume chiar si de 9000 de lei.

  Acum, fiecare model de la Lucky Studio castiga zilnic intre 400 si 1200 de lei, iar ironia sortii face ca pentru acesti bani se lucreaza NUMAI 7 ore, numai 5 zile pe saptamana siiiii tot ce face o fata ca model de videochat la Lucky Studio este sa fie draguta, sa zambeasca frumos in fata camerei si sa spuna doua, trei cuvinte.

  Fetele vor sa fie modele la Lucky pentru ca e singurul loc unde pot fi 100% fericite

  WOOOWOWOWOWO, asta da munca!:))) adica e munca, tata, ce naiba, mai ceva ca datul la sapa. :))) Pe bune? Asta nici nu-i munca ce fac eu, e ca un hobby, ce naiba.

  Si la Lucky Studio nu-s o angajata, sunt precum o printesica, o regina ce are mereu ce vrea, cand vrea. Incepand de la respect si corectitudine, si ajungand pana la servicii gratis care sa demonstreze acest respect, precum: make-up gratuit zilnic, transport, cazare, cursuri limba engleza…

  Acum pricepi de ce Lucky Studio NU se angajeaza degeaba la Lucky Studio Iasi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img