More
  AcasăLucky StudioSi-o ora in plus la Lucky Studio poate insemna vreo 200 lei...

  Si-o ora in plus la Lucky Studio poate insemna vreo 200 lei mai mult

  Cam cum mai este programul de munca de azi si salariul oferit la majoritatea joburilor? 8-9 ore pe zi, plata intre 50-60 de lei pe zi? Hai, un 70 de lei, ca am vazut ca au mai crescut astia salariile. Deci vreo 70 de lei pentru vreo 10 ore de munca intr-o zi. Hm, interesant… avand in vedere ca daca la Lucky Studio stau o ora in plus online, s-ar putea sa mai adaug vreo 200 de lei la suma castigata.

  Si nu stau nici 10 si nici 9 ore online la Lucky Studio, nici mavcar 8. Programul de munca este el de 8 ore, dar o ora este pauza, asa ca stau doar 7 ore online pentru sumele zilnice intre 400 si 1200 de lei la Lucky Studio. Asa ca nu vad logica intre aceste doua tipuri de joburi.

  Adica eu pot sta la Lucky Studio o ora in plus si ma mai aleg cu vreo 200 de lei la cei 600 de lei castigati, sa spunem, iar altii muncesc mai mult decat mine, intr-un mediu mai dificil, mai multe ore pentru… 70 de lei? Pai unde este corectitudinea, oameni buni. Ce sa fac cu 70 de lei?!

  Orele in plus la Lucky Studio pot insemna sute de lei

  Cand ma duc la piata zilnic, numai 100 de lei dau pe niste mancare. Despre ce vorbim, ce sa faca saracii oameni cu 70 de lei. Asta in cazul in care pana si aia70 de lei ii au. E bataie de joc si nu stiu cand o sa realizeze oamenii asta. Ca asa ceva nu se face.

  Si-n cazul in care un om cu un job diferit de al meu sta peste program o ora, o sa aiba si el 200 de lei ca mine? Sau 5 lei. Ah, era vorba de 5 lei… pai cine naiba iti sta tie ore in plus pentru 5-10 lei, angajator nerecunoscator?! Asta e problema angajatorilor, ca au impresia ca angajeaza animale, nu oameni.

  Munca multa, bani putini si mai au si pretentii de la tine, niste nesimtiti, ce sa mai. Fa putin o balanta a castigurilor mele si apoi a castigurilor tale si vezi ce iese. Iti convine situatia ta actuala? Sa fii platita cu 5 lei ora, sau cu sume intre 400 si 1200 de lei pentru un program de 7 ore?

  PS: aceste 7 ore le stai online, nu dai cu sapa, nu speli pe jos, nu muncesti fizic, ci stai pe net. 😉

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img