More
  AcasăHeyluxDe-ar vedea cei care m-au desconsiderat cat de departe am ajuns cu...

  De-ar vedea cei care m-au desconsiderat cat de departe am ajuns cu Heylux…

  Cred ca toata viata am trait in umbra altora, m-am obisnuit sa ma simt inferioara, sa nu ma vad buna de nimic. Pe fetele cu care ieseam le vedeam niste zeite, iar pe mine un nimic. Asa le-am facut sa ma desconsidere, sa nu creada ca as fi capabila de lucruri marete. Ce-au stiut ele? De m-ar vedea astazi la Heylux, le-ar pica fata.

  Ele care se considerau cele mai frumoase si cele mai populare, astazi consider ca le-am intrecut. Dar nu prin popularitate, ci prin faptul ca astazi castig bani la Heylux prin frumusetea mea, prin cuvinte, lucruri pe care ele le vedeau bune de nimic. Cine e bun de nimic acum?

  Nu-mi pasa ca am pastrat rautatea asta in mine, oarecum, pentru ca am suferit mult din cauza acelor fete care radeau de mine si ma batjocoreau, insa acum nu mai este cazul sa sufar. Poate ca datorita acelor rautati ale lor eu am ajuns astazi atat de sus, de nici ele nu ma vor mai ajunge.

  Poate eram eu naiva in trecut, dar acum sunt un model de exceptie la Heylux

  Da, ele au fost cele mai populare si iubite de catre toata lumea din trecut, dar acum ce au ele? Stau la camine, n-au bani si abia se descurca de la o zi la alta. Eu, in schimb, stau in propriul meu apartament in chirie, nu impart camera cu inca 10 fete in vreun camin murdar de facultate.

  Imi platesc singura cheltuielile, stau in conditii de lux si imi permit sa ies chiar si-n fiecare zi in oras, sa ma rasfat, sa ma delectez cu cele mai bune lucruri, pe care nu le-am avut niciodata in trecut. Am masina, am o garderoba de senzatie, genti scumpe pe care stiu sigur ca ele si le-ar dori cu orice pret, pantofi si-un venit de 2400 de dolari lunar la Heylux din videochat Iasi.

  M-ar invidia cu totii de-ar vedea veniturile mele lunare

  In lei, ar insemna peste 80 de milioane lunar, din ce? Din faptul ca stiu cum sa folosesc cuvintele in favoarea mea si, de asemenea, stiu cum sa ma folosesc de frumusetea mea pe care ele n-o valorau. Acum cine rade? Nu c-as fi eu vreo materialista, dar hai sa recunoastem, suntem femei.

  Cu toate iubim lucrurile de mai sus, nu conteaza ce fel de fata esti, sigur iubesti sa ai lucruri, sa mergi in vacante, sa te rasfeti. Si stii ce? Si tu poti, mai ales daca lumea nu te considera capabila de multe, tu arata-le ca esti cea mai buna cu Heylux
  Iasi. Asa cum am facut eu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img