More
  AcasăLucky StudioEste o placere pentru modelele de la Lucky Studio sa lucreze aici

  Este o placere pentru modelele de la Lucky Studio sa lucreze aici

  Ai impresia ca doar pentru faptul ca suntem modele de videochat, nu ne place jobul nostru de la Lucky Studio? Poate ai auzit zvonuri despre alte studiouri de videochat, poate ai auzit vorbe, dar nu inseamna ca Lucky Studio se poate compara cu celelalte studiouri sau ca zvonurile sunt automat reale si pentru acest studio.

  Daca sunt modele in tara carora nu le place jobul lor in videochat, este vina lor, daca vrei sa-ti spun sincer. Stii de ce? Ca nimeni nu le-a obligat sa se angajeze in studiouri de toata nimica. Adica ok, studioul e vai de capul lui, am inteles, dar ce vina au ei ca tu te-ai angajat acolo?

  Jobul de mdoelde videochat in Iasi e perfect pentru mine

  Fetele care se plang de joburile lor in videochat… inseamna ca n-au facut alegerea potrivita. Trebuia sa caute mai bine, sa se documenteze. Nu sa se duca la primul studio iesit in cale. Asta se intampla cand lucrezi cu oameni care nu-s profesionisti, iti creezi impresii proaste si se aud zvonuri care tind sa strice reputatia si celor care-s profesionisti.

  Dar nu este cazul celor de la Lucky Studio, te asigur, pentru ca oricate zvonuri despre studiouri s-ar auzi, lumea stie deja cine este Lucky Studio si nu s-ar lasa convinsa de niste vorbe aruncate in vant. Oricum nu a vorbit nimeni de rau despre Lucky Studio, asa ca de ce as crede ceva rau despre studioul in care lucrez?

  Fetele care au lucrat si care lucreaza aici stiu despre ce e vorba, stiu ca vorbim despre cel mai bun studio de videochat din Iasi si un zvon n-are cum sa strice acest lucru. Pentru mine este o placere adevarata sa fiu model de videochat la Lucky Studio. Si te asigur ca si pentru restul fetelor de aici este.

  Lucky Studio e primitor pentru toate fetele din Iasi

  Ca altfel n-am mai lucra atat de mult aici, in primul rand. Suntem fete care au si 5-6 ani de munca aici la Lucky Studio, si daca era ceva in neregula, plecam de mult, ai incredere in ce zic, ca nu-s prostuta. Dar am stiut ce o sa am de castigat daca raman la Lucky Studio, din prima am stiut.

  Transportul gratuit, respectul si admiratia pe care o primesc zi de zi, corectitudinea, legalitatea, felul in care sunt ajutata mereu, bonusurile care imi sunt oferite saptamanal pentru a-mi arata ca sunt apreciata, machiajul zilnic, echipa de profesioniste care ma ajuta, castigurile intre 2000 si 6000 de dolari lunar, asta ma face sa lucrez cu drag la Lucky Studio. Si nu-s singura.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img