More
  AcasăHeyluxHeylux le demonstreaza fetelor ca banii se castiga mai din nimic

  Heylux le demonstreaza fetelor ca banii se castiga mai din nimic

  Asa usor se castigau banii la Heylux Iasi si eu nicio idee n-aveam! Nici ca ma gandeam eu ca ajung vreodata sa castig bani din nimic, din niste “vrajeli” spuse pe net, vorbe aruncate in vant si putin flirt. Ce putere are o femeie, n-aveam nicio idee, dar mi-a aratat Heylux!

  Pana acum n-as fi stiut cum sa profit de acest atu pe care il am, pe care toate femeile il au, dar am invatat aici in studio. In videochat numai asta se invata, cum sa te folosesti de atuurile tale ca fata, cum sa vorbesti in asa fel incat sa fie totul mereu in favoarea ta.

  Ma simt ca o regina la Heylux, unde totul e cum vreau eu

  Si iubesc ca am invatat asta alaturi de echipa de la Heylux, ma face sa ma simt mai puternica, mai feminina, nu stiu cum sa explic mai exact… imi da un feeling din acela ca sunt cea mai importanta atunci cand sunt in camera mea de la Heylux si sunt online.

  Acolo doar eu contez, totul este cum vreau eu si numai cum vreau eu. Ce job ii mai ofera asta unei fete? Sa fie ea in centrul atentiei, unde poate sa faca tot ce-i taie capul, fara s-o opreasca nimeni? Eu pentru asta am fost facuta, sa gasesc un job de acest gen si sa ma bucur de el.

  Pana la urma, videochatul alaturi de Heylux pare mai usor decat imi imaginam eu. Cu o echipa de trainerite in spatele meu, niste profesoare de limba engleza si cateva make-up artiste, au facut din mine o femeie fatala, care spune doar cateva cuvinte si reuseste sa faca sute de dolari zilnic pentru asta.

  Castigurile la studio sunt mari comparativ cu jobul usor pe care-l am

  8 ore imi sunt de ajuns la Heylux incat sa pot pleca acasa cu cel putin 500 de lei castigati din vorbe, dulcegarii, discutii… e un job care m-a invatat sa fac bani din nimic si desi majoritatea fetelor n-au crezut, li s-a demonstrat asta rand pe rand cand s-au angajat aici.

  Nu e fata aici care sa nege faptul ca se castiga bani mai din nimic la Heylux, e de ajuns sa fim prezente, cochete si restul vine de la sine. Pentru mine e ideal, poate pentru tine nu e, poate nu ti se potriveste, desi ma indoiesc. Dar eu daca as pleca de aici, sunt sigura ca n-ar mai fi job unde sa mai castig minim 500 de lei zilnic asa usor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img