More
  AcasăHeyluxO zi spectaculoasa la Heylux inseamna o zi in care am castigat...

  O zi spectaculoasa la Heylux inseamna o zi in care am castigat 2000 de lei!

  O zi obisnuita pentru mine ca model de videochat e o zi in care… castig 100 de dolari. Fiind model la Heylux de atatia ani, nu ma astept sa castig vreodata mai putin intr-o zi obisnuita, mereu trebuie sa fie cel putin 100 de dolari. Poate pentru ca sunt sigura pe mine sau poate pentru ca m-am obisnuit, nu stiu, dar asa trebuie sa se intample mereu.

  Eu imi pot face planurile dinainte de a castiga banii acestia. De exemplu, daca as vrea un anume obiect si imi trebuie o anume suma de bani, imi fac deja planurile pentru ca stiu in cat timp voi castiga acei bani la Heylux. Daca ma costa 3000 de lei, stiu ca voi avea nevoie de o saptamana pentru a castiga banii acestia.

  O zi normala la Heylux e o zi cu un castig de minim 400 de lei

  In contextul in care luam in calcul faptul ca am cel putin 400 de lei castig intr-o zi. Dar nu e mereu asa, fiindca de cele mai multe ori e si mai mare de atat. Eu pun raul in fata, iar raul pentru mine inseamna o zi obisnuita. Dar, dupa cum am spus, sunt de cativa ani la Heylux, asa ca-mi dau mereu silinta sa nu fie vorba de o zi obisnuita.

  Poate fi o zi speciala, in care castig pana la 800 de lei, ceea ce se intampla destul de des, sau in majoritatea cazurilor… siii, poate fi o zi spectaculoasa la Heylux, in care castig 2000 de lei in 8 ore de videochat.

  De obicei, asta se intampla cam de 2-3 ori pe luna. In 2-3 zile ale lunii eu castig suma aceasta dupa 8 ore de videochat la Heylux Iasi. o sa spui ca parca prea sigura sunt pe mine, parca totul ar fi un calcul pentru mine. Si este, pentru ca atunci cand lucrezi cu o echipa atat de profesionista asa ca la Heylux, ajungi sa stii mereu ce-o sa se intample.

  Ca model am ajuns sa stiu cat de multi bani voi castiga intotdeauna

  Eu m-am obisnuit de atatia ani cu membrii de pe site-urile de videochat si asta inseamna ca mai mereu stiu cat o sa castig in acea zi. Stiu cand voi vorbi cu anumiti admiratori online si stiu cat voi castiga de pe urma acestor discutii online.

  E foarte simplu pentru mine si la fel ar trebui sa fie si pentru tine si toate fetele care stiu ca vor o viata mai buna si mai frumoasa. Ca model de videochat la Heylux ajungi sa inveti cum se castiga banii adevarati incat 2000 de lei castigati intr-o zi n-o sa ti se para o minune (ceea ce ar fi daca ar fi vorba de alt job), ci un lucru pe care-l meriti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img