More
  AcasăPreziosaPreziosa se lauda cu cel mai misto sistem de plata si bonusare...

  Preziosa se lauda cu cel mai misto sistem de plata si bonusare din tara

  Acummmmm nu stiu cum sa-ti zic, darrr… daca nici Preziosa n-are cel mai misto sistem de plata, nu stiu ce e mai e misto pe lumea asta. Avand in vedere ca Preziosa este studio videochat Iasi lansat de Lucky Studio, este bazat pe acelasi sistem de plata, adica plata la zi, cu bonusuri primite in fiecare duminica pentru castigurile avute in saptamana anterioara.

  Si nu pot spune altceva decat ca acest sistem e cel mai misto lucru posibil, ceva mai frumos nici ca mi se putea intampla. Mi s-a luat orice grija odata cu angajarea in acest studio de videochat, pentru ca atunci cand stiu ca o sa castig intre 400-2000 de lei zilnic, cum as putea fi nelinistita?

  De la 400 pana la 2000 de lei zilnic + bonusuri de pana la 2000 euro

  Pot ramane astazi fara niciun leu, pe 0 si n-as avea niciun stres, ca in urmatoarea zi ma duc la Preziosa, castig bani din videochat si la sfarsitul turei voi merge la casierie si voi primi banii castigati pana la ultimul leu, fiindca Preziosa e corect si serios ca studio.

  Mai e si chestia ca te gandesti ca dupa 5 zile lucrate la Preziosa Iasi, duminica din acea saptamana va fi ziua in care ti se calculeaza bonusul in functie de castigurile avute in cele 5 zile si ai ocazia la un bonus intre 60 si 9000 de lei. 60 si 9000 de lei, tu realizezi?

  Poti primi pana la 9000 de lei bonus intr-o singura saptamana, dupa doar 5 zile amarate de munca, care nici macar nu se simt, ca trec in zbor. Cand lucrezi numai 7-8 ore pe tura, cum sa nu treaca usor.

  Ce studio se mai poate compara cu acesta?

  Niciun angajator din Romania nu cred ca mai angajeaza oameni doar pentru 8 ore pe zi, o sa ajunga Preziosa sa fie o raritate. Si mai ales ca-n cele 8 ore poti castiga nelimitat! Banii curg la Preziosa Iasi, ce sa mai…

  Si e clar ca sistem ca acesta nu va mai exista multa vreme de acum inainte, de aceea Preziosa e special pentru mine si pentru fetele care-s aici. Suntem cu toate constiente ca daca plecam de aici, nici ca mai gasim ceva mai misto de atat. Ca nimeni nu te plateste intre 400 si 2000 de lei, mai ales in Romania.

  E o oportunitate, oarecum, pentru ca nu in orice zi ti se iveste sansa aceasta. Si fetele care stiu asta, profita si se angajeaza la Preziosa, ca sa poata sa ajunga acolo unde si-au propus in viata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img