More
  AcasăHeyluxAtat timp cat Heylux imi aduce cel putin 1500 dolari lunar, raman...

  Atat timp cat Heylux imi aduce cel putin 1500 dolari lunar, raman aici

   

  Sa-ti spun ceva sincer? Daca va veni momentul in care Heylux nu-mi va mai aduce macar 1500 de dolari lunar din castigurile in videochat, atunci voi pleca din acest studio. Si vrei sa mai stii ceva? Probabil voi sta aici mult si bine, pentru ca nu este posibil sa fie luna in care sa nu castig banii acestia :)) Ha!

  Nu sunt genul de persoana care sa ramana acolo unde nu are de castigat nimic si cei de la studio stiu asta. Le-am si zis ca daca vreodata nu ajung la castigul dorit, plec. Deci nu ma ascund sau ceva, toata lumea ma cunoaste la studio si stie cum sunt.

  Nici n-am incercat sa ma feresc vreun moment, aici toata lumea e sincera si spune direct totul, n-ai cum sa simti sa minti cand vezi cata onestitate si respect e aici. Si, dupa cum spuneam, daca nu-mi va aduce intr-o luna macar 1500 de dolari,  voi pleca.

  Ori ca lucrez pe baza comisionului la Heylux, ori ca nu, tot am 6000 lei garantat

  Dar stii ce nu stii tu? Nu stii faptul ca daca se va intampla ca vreodata sa nu mai am acesti bani din castigurile pe baza comisionului, Heylux oricum ofera 6000 de lei garantat. Adica ofera si varianta asta, pentru fetele care nu vor sa lucreze pe baza comisionului sau nu se descurca.

  Asa ca, ori ca mai castig banii aia, ori ca nu, tot primesc 6000 de lei lunar la Heylux Iasi.  Intelegi de ce nu o sa plec si de ce nici macar nu vreau asta? Deoarece indiferent de ce as face, banii nu vor fi o problema in acest studio, ei vor fi mereu.

  Si de ce-as face ceva stupid incat sa dau cu piciorul la asta? Sa renunt ca sa ce, sa merg sa incep de la capat cu 1200 de lei lunar? Nu merci, mi-e foarte bine asa! Iar cand zic ca vreau cel putin 1500 de dolari lunar la Heylux, o spun pentru ca-n momentul acesta oricum am castiguri mai mari de atat.

  Cred ca in doar 2 saptamani de videochat la Heylux castig 1500 de dolari, iar o luna e formata din aproximativ 4 saptamani. Deci, o suma dubla. Si daca o transformi in lei, vei vedea cate mii de lei castig eu intr-o luna la Heylux facand ce? Stand la computer, fiind model de videochat?

  Daaaaa, un job intr-adevar “greeeeeu” tare, nici nu stiu cum rezist sa ascult muzica mea preferata si sa tastez pe net ! :)))

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img