More
  AcasăPreziosaOrice problema are rezolvare cu banii de la Preziosa

  Orice problema are rezolvare cu banii de la Preziosa

  Uneori simteam ca dau de atatea situatii grele in viata mea, incat ajungeam in momentul in care anumite probleme mi se pareau imposibil de rezolvat. Atat de greu mi se parea, ca ma dadeam batuta. Dar am realizat ca nu exista lucruri fara rezolvare, nu cand lucrez la Preziosa.

  Am cateva luni de cand m-am angajat aici ca model si am invatat ca nu exista lucru pe care banii sa nu-l poata rezolva. Asta era problema mea cea mai mare, de fapt, lipsa banilor. Acum nu-mi mai lipsesc banii, pentru ca lucrez in domeniul videochatului alaturi de Preziosa, asa ca automat nu mai am nici probleme, ca sa zic asa.

  Deoarece daca intervine ceva, imediat tai raul de la radacina. Se rezolva uimitor de repede lucrurile. De cand m-am angajat aici si banii au inceput sa vina, am fost mult mai linistita si impacata cu persoana mea, deci am avut rabdare si grija de fiecare data cand trebuia sa rezolv ceva.

  Preziosa ma ajuta sa fiu independenta 

  Nu am mai avut motive sa ma agit sau sa o iau razna cand un lucru intervenea, pentru ca jobul de aici ma ajuta sa ma pregatesc pentru viata, sa fiu independenta. Ca nu e de ajuns sa am bani si atat, ca sa ma pot numi independenta. Nu. Pentru mine sa fiu independenta inseamna sa n-am nicio problema de nicio natura, iar daca apare vreuna, sa stiu cum s-o rezolv imediat.

  Sa am capacitatea de a trece peste orice. Asta inseamna pentru mine sa fiu femeie independenta. Lucru de care nu eram capabila pana sa vin la Preziosa, pentru ca eram mult prea concentrata pe problemele care apareau, in loc sa ma gandesc linsitita la solutii.

  Banii castigati zilnic la Preziosa conteaza mult pentru mine

  Pare nebunesc tot ce spun, nu? N-ai fi crezut ca un job in videochat poate duce pe cineva atat de departe… stiu, dar asta e dovada ca unii oameni gresesc in a interpreta si judeca gresit fara sa cunoasca situatia. Videochatul la Preziosa nu este doar un job pentru fete prostute, cum au unii impresia.

  Aici toate fetele sunt destepte si au adevarate povesti de viata, au avut probleme pe care le-au rezolvat numai cu ajutorul videochatului de aici. Asa ca nu te grabi sa tragi concluzii, ai fi uimita cate poate sa-ti aduca un job la Preziosa, nu doar bani multi si bonusuri. Ai putea gasi aici sustinerea pe care nu credeai ca o poti gasi vreodata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img