More
  AcasăPreziosaLa cat castig, imi convine sa lucrez in videochat la Preziosa

  La cat castig, imi convine sa lucrez in videochat la Preziosa

  Planul meu de viitor cu Preziosa este sa fiu model de videochat in urmatorii cel putin 5 ani. Am calculat totul foarte bine si stiu ca daca totul merge bine cu Preziosa, in 5 ani voi avea o viata in care voi putea spune ca absolut nimic nu-mi lipseste: masini, case, afaceri, orice vreau eu. Doar 5 ani la Preziosa si voi avea totul.

  Despre acest plan al meu am vorbit si cu cei de la Preziosa la interviu si ma bucur ca m-au ascultat si totusi m-au angajat, desi le-am spus intentiile mele. Adica nu le-am zis ca exista o perioada nedeterminata de munca, ci ca as vrea sa lucrez vreo 5 ani ca model de videochat la ei.

  La Preziosa castig bani oriciand am chef sa lucrez!

  Si m-au acceptat oricum. In fine, Preziosa e atat de profi incat m-ar angaja si pentru o luna daca as vrea. Pentru ca ei nu refuza sansa niciunei fete sa se realizez in viata, ofera sansa tuturor sa vada de ce sunt capabile. Si ma bucura ca am gasit un studio in care imi pot pune planurile in aplicare fara sa fiu judecata pentru asta sau altceva.

  Chiar ma simt bine aici, in largul meu, si plus de asta am garantia aceea ca va fi totul bine, am un feeling pozitiv. Stiu ca nimic nu-mi va distruge acest feeling, chiar e un job sigur acesta de la Preziosa si asta imi place. Vrei sa-ti spun o parte scurta a planului meu ca model de videochat la Preziosa?

  Vreau sa castig intre 2000 si 4000 de dolari in fiecare luna, asta in primul an. Nu este un lucru imposibil, am calculat aceste sume in functie de ceea ce ofera Preziosa. Ei ofera castiguri intre 400 si 2000 de lei in fiecare zi, iar atunci cand un model e motivat, nimic nu-i mai sta in cale. Asa ca mi-am propus sa am aceasta suma in primul an.

  Vreau sa castig multe mii de dolari

  Si din cate vad pana in momentul actual, cam atat am. Din aceasta suma, in primul an vreau sa strang undeva intre 10.000-15.000 de dolari, nu prea mult, pentru ca vreau sa ma si distrez in primul an, sa-mi schimb garderoba, sa schimb totul la mine. Dupa al doilea an, vreau sa am neaparat peste 3000 de dolari in fiecare luna. Si stiu ca voi avea.

  Din acele castiguri, voi pune deoparte cate 1500-2000 de dolari in fiecare luna. Si asa se vor aduna banii si voi avea propria casa in cel mai scurt timp, de masina nici nu mai zic si… cine stie, poate dupa 5 ani, o sa-mi deschid si ceva al meu, ceva micut acolo :3 ce zici, am un plan bun? Cert e ca stiu ca imi va merge cu Preziosa!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img