More
  AcasăHeyluxHeylux e cheia fericirii mele din toate punctele de vedere!

  Heylux e cheia fericirii mele din toate punctele de vedere!

  Fericirea mea si-a gasit stapan! Heylux este motivul pentru care sunt atat de fericita, pentru ca in sfarsit mi-am gasit si eu un job la care chiar sa merg cu placere, nu din obligatie. Ca parca prea multe obligatii avem in viata asta, prea multe responsabilitati. Cand mai facem si noi ceva de drag?

  Ce e asa greu sa ne angajam undeva unde ne place, sa avem un job care sa ne aduca multumiri, la care sa mergem cu placere, nu cu sila? Nu e greu, dar se pare ca angajatorii din aceasta tara nu inteleg asta. Daca ar intelege, multe fete ar fi mai fericite.

  Noroc ca Heylux intelege ce le face pe fete fericite si poate sa ofere sansa unei vieti mai bune oricarei fete dispuse sa faca asta. E de apreciat ca Heylux Iasi e considerat de unii doar un studio de videochat, in timp ce acesta schimba vieti, ajuta fete sa nu mai traiasca in saracie, sa nu mai aiba joburi de toata mila, platite foarte prost.

  La Heylux fetele ajung la un alt nivel, au o viata mai buna

  Heylux ajuta fetele sa ajunga la un alt nivel, sa se faca impuse, respectate, sa aiba tot ce vor in viata, pentru ca asta si merita. Nu e un job care sa ofere minimul si atat, cum ofera altii. Din contra, ca la Heylux nu e limita, nu e nici minim, nici maxim.

  Aici o fata castiga cat vrea, sta online cat vrea, face ce vrea. Nu sunt limite de niciun fel, este libertate absoluta. Daca tu vrei sa lucrezi 7 ore pe zi la Heylux pe tura de noapte, de luni pana vineri, si apoi sa ai weekendul liber, atunci asta o sa ai.

  Totul e dupa placerea ta. Si a mea, desigur, ca eu deja sunt aici si stiu ce inseamna sa fiu rasfatata si apreciata de o echipa de femei profesioniste, femeile care au lansat Heylux pe piata si ne-au scapat pe noi fetele de multe greutati.

  Cine-mi mai da mie pana la 2000 de lei zilnic?

  Ca de altfel, in ce alt context mai poate castiga o femeie in fiecare zi pana la 2000 de lei? Cine ii da unei fete in ziua de azi castiguri de acest gen, dupa doar 7-8 ore de munca? Cine in afara de Heylux Iasi? Nimeni. Cum sa nu fie un job demn de apreciere, cand pe mine ma face cea mai fericita, nici n-ai idee!

  De cand m-am angajat aici, nici ca mai simt ca am vreo problema financiara, pe plan profesional sau altfel. Totul e cum ar trebui sa fie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img