More
  AcasăBeneficii Lucky StudioJobul meu la Lucky Studio - de la vis, la realitate!

  Jobul meu la Lucky Studio – de la vis, la realitate!

           Am încetat să visez. Dar nu pentru că am fost dezamăgită, ci pentru că visele mi s-au îndeplinit. Lucky Studio Iaşi, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, este locul unde am realizat un vis. Al meu!

  Dintotdeauna mi-am dorit să mă simt apreciată, să am atenţie, să fiu un model. Am vrut să fiu acel model care călătoreşte peste tot.  Am vrut să fiu acel model care apare în reviste, care este adorat de fiecare om. Însă, locul unde eu am fost “creată” este Lucky Studio. De la cea mai mică bucăţică, a schimbat totul în mine. M-a făcut o domnişoară, cu atitudine şi umor. O femeie, cu eleganţă şi energie pozitivă a ieşit din mine. Un model, atractiv şi unic.

  Iniţial, nu m-au interesat banii câştigaţi, oricum ştiam că sunt mulţi. Dar eu mă mulţumeam, atâta timp cât realizau din mine ceea ce îmi doream. M-am lăsat pe mâinile profesionistelor de la Lucky Studio, care, zilnic, mă făceau tot mai frumoasă. Pentru admiratorii mei, desigur eram aranjată. Dar chiar şi aşa, am învăţat de la ele tot ce îmi trebuia.

  Partea amuzantă a fost când am văzut cu ochii mei cât pot câştiga prin frumuseţea mea. 600 de lei pe zi, care mi se părea incredibil. Regretul meu a fost atunci că am semnat un contract doar de o lună. Dacă semnăm un contract de 2 ani, de exemplu, primeam un bonus de 26.530 de lei. Cu acei bani puteam face multe. Şi am făcut, pentru că după o lună m-am decis să lucrez 2 ani la Lucky Studio.

  Oricât de frumoasă eram, am rămas puţin timidă. Astfel, m-am bucurat de discreţia şi confidenţialitatea cu care eram tratată la Lucky Studio. Nu doream să mă vadă oameni care nu ar înţelege şi m-ar judeca. Aşa, mi s-a explicat că România şi alte ţări unde s-ar putea afla cunoscuţi, sunt blocate. M-am liniştit complet, puteam fi eu în conitnuare – fără să simt cum mă înţeapă criticile în spate

  Uitam să menţionez evidentul, eram şi singură în cameră. Nimeni nu avea acces la mine în cameră. Încă un plus pentru mine. În fond, aici lucrează doar femei, însă intimitatea rămâne intimitate.

  Ce pot să mai spun … Sunt multe de zis. Nu le pot cuprinde pe toate aici. Hmm … Mai este de adăugat faptul că Lucky Studio este util din toate punctele de vedere. Cât şi cel educaţional. Dacă nu ai avut şansa să înveţi o limbă străină, poţi beneficia de lecţiile gratuite de limba engleză şi franceză. Eu am profitat din plin şi am învăţat cât mai multe. De când lucrez aici, am călătorit deja în două ţări diferite şi am cunoscut şi alte modele de videochat. A fost senzational. M-am simţit ca un model.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img