More
  AcasăJob-ul meuCu Lucky Studio am jobul perfect în videochat

  Cu Lucky Studio am jobul perfect în videochat

           Motivele pentru care am ales să fiu model la Lucky Studio Iaşi sunt simple: stabilitate, confort şi suport financiar. Sunt caracteristicile unui job perfect, pe care eu îl deţin. Nu încerc să te fac invidioasă, deoarece îl poţi avea şi tu. Dacă ai între 18 şi 40 de ani, dornică de noi experienţe, poţi fi exact ca mine.

  Acelaşi sfat l-am primit şi eu acum un an de la o prietenă de-a mea foarte bună. Ea era angajată la Lucky Studio de mult timp. Mi-a recomandat cu căldură să încerc şi eu, chiar în ziua majoratului meu. Eu mă mutasem de acasă de un an de zile, iar ai mei nu mă mai întreţineau. Deoarece am vrut o viaţă independentă, asta am obţinut. Însă îmi era foarte greu, trebuie să recunosc. De aceea, prietena mea m-a sfătuit să încerc cu Lucky Studio. Cel mai bun sfat primit vreodată a venit de la ea.

  La început, nici mie nu îmi venea să cred că am obţinut un job cu beneficii la care alţii nici nu visează. Un salariu de peste 4.500 de lei lunar, cu tot felul de bonusuri, care mai de care. Un contract 100% legal, confidenţialitate, discreţie şi corectitudine. Un program flexibil, care îmi permitea să studiez în paralel. Lucrurile astea sunt foarte importante pentru mine. Fiind la început de drum, nu am vrut să fiu păcălită de nimeni. Acesta este motivul pentru care am ales Lucky Studio, pentru că este 100% perfect din toate punctele de vedere. De la legalitate, până la corectitudine şi distracţie este perfect.

  Sunt tânără, orice fată de vârsta mea vrea şi distracţie. Şi dacă o pot obţine prin muncă, de ce nu? Pentru mine era un răsfăţ să las profesionistele de la Lucky Studio să mă machieze şi să mă aranjeze în fiecare zi. Asta pentru admiratorii mei, cu care aveam parte de o distracţie pe care nu o pot descrie. Fiecare admirator mă răsfăţa în felul lui, iar discuţiile sunt cu adevarat palpitante. Abia aşteptam să vin a doua zi la muncă.

  Nu trebuia să îmi fac griji de nicio cheltuială. Lucky Studio asigura totul. De la transport până la aspectul meu fizic şi îngrijirea lui. Singura mea grijă erau cumpărăturile. Rochii, accesorii, multe haine şi bijuterii – le doream pentru mine. Eram în culmea fericirii să am bani cu ce să mă întreţin şi mult mai mult de atât. Şi continui să fiu, deoarece după terminarea contractului de o lună, l-am semnat pe cel de 3 ani, cu un bonus de 38.880 lei.

  Nu vreau să mai ratez nicio ocazie din frumuseţea Lucky Studio. Am ales să lucrez 8 ore în loc de cele 7, iar acum că m-am acomodat, lucrez 5 zile pe săptămână. Nu mai lucrez doar câte 3 ca înainte. Vreau să câştig tot mai mult, şi pot doar cu Lucky Studio.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img