More
  AcasăLucky StudioTe-ai săturat să ceri bani de la ai tăi? Acum poți fi...

  Te-ai săturat să ceri bani de la ai tăi? Acum poți fi independentă financiar!

  Până la 16-17 ani era ok să depinzi de părinți. N-aveai cum să te descurci fără ei. Asta venea la pachet cu tot felul de restricții din partea lor. Trebuia să vii acasă până la o anumită oră, să le dai raportul, să te mulțumești cu ce-ți dădeau ei. 

  Stilul ăsta a mers o vreme, dar pe urmă a început să te irite. Mai ales dacă nici ei nu aveau posibilități. Iar după 18 ani, deja ai terminat școala și parcă vrei să te descurci și singură. Nu te simți deocamdată pregătită să dai la facultate și ai nevoie de un job. Aici deja încep problemele.

  Ca să găsești un loc de muncă ok în Iași e o adevărată aventură. Pentru fete tinere, ca tine, cam singurele variante sunt la restaurante, ca și chelneriță. Sau la magazine, ca vânzătoare pe undeva. 

  Ești plătită cu salariul minim pe economie plus ceva tips, dacă lucrezi chelneriță. Dar asta înseamnă vreo 1.800 lei pe lună în cel mai bun caz. Cu 10-12 ore de muncă, uneori. Plus un mediu de lucru unde trebuie să suporți tot felul de patroni ciudați.

  O variantă mai bună este să alegi videochatul în Iași. Jobul ăsta e perfect pentru fete tinere, ca tine. Mai ales dacă ai învățat un pic de engleză la școală. Hai să-ți dau câteva argumente care să te convingă de lucrul ăsta! 

  3 motive să devii model de videochat în Iași la Lucky Studio

  1. Câștigi mai mulți bani decât ți-ai imaginat vreodată

  Care e suma cea mai mare de bani pe care ai ținut-o vreodată în mână? Înmulțește-o cu 5 sau chiar cu 10, și îți poți imagina cât poți câștiga ca model. O fată simpatică, așa cum ești tu, are șansa să facă mii de dolari pe lună. Deja reușesc asta multe alte fete tinere, care abia au împlinit 18 ani.

  Dacă ești serioasă la job, crești constant în încasări. La Lucky Studio nu ai limită la câștiguri, salariu fix. Ești liberă să faci bani mulți, apoi și mai mulți. Totul depinde de ambiția, de motivația ta. Acum gândește-ce ce ai putea să faci cu sumele astea…

  1. Devii independentă financiar

  E foarte bine când câștigi mulți bani. Și mai bine când decizi doar tu ce faci cu ei. La Lucky Studio, îți plătim toți banii prin bancă. Cardul e pe numele tău, deci ai deplin control asupra rezultatelor muncii tale. Nu ești nevoită să dai explicații nimănui despre sumele din contul ăla.

  Dacă vrei, îți oferim și consiliere financiară. Îți spunem unde să-ți ții banii, cum să-i investești în haine, în îngrijire cosmetică. Lucrurile astea sunt utile și la job, pentru că îți aduc și mai mulți bani. Pe lângă faptul că îți fac plăcere și ție, în plan personal.

  1. Îți punem în valoare frumusețea

  Jobul tău ca model de videochat la Lucky Studio e să oferi o experiență cât mai plăcută admiratorilor tăi online. Ca să reușești asta, noi îți facem niște poze și filme superbe. De asemenea, îți asigurăm machiajul zilnic în mod gratuit.

  Tu doar vii la studio, te așezi pe un scaun, și colegele noastre lucrează la imaginea ta. O să fii uimită de cât de bine o să arăți. Aceeași reacție o vor avea și membrii site-urilor pe care vei lucra. Asta înseamnă mai mulți bani pentru tine, mai multă distracție la job.

  Firește, sunt mult mai multe motive ca să alegi jobul ăsta. Aș menționa doar faptul că aici îți faci multe prietene, ești mereu ajutată, lucrezi într-un mediu exclusiv feminin. Înc are respectul față de tine, ca model, e pus pe primul loc.

  Chiar dacă încă te mai gândești, e ok. E normal să cauți informații, să analizezi variante. Ca să-ți ușurăm alegerea, te invităm oricând vrei tu la sediul Lucky Studio. Doar ca să ne faci o vizită, fără obligații! Vezi cum suntem ca persoane, cum e amenajat studioul și așa mai departe.

  Îți explicăm toate detaliile despre job, inclusiv cele financiare. Pui întrebări altor modele de vârsta ta, le cunoști experiențele. Ele îți povestesc parcursul personal, ca să vezi cât de asemănător e cu al tău: emoții la început, apoi obișnuința cu succesul. 

  Sună-ne chiar acum și hai să ne vedem la ochi! Abia așteptăm să te cunoaștem!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img