More
  AcasăPreziosaVrei să ai un start nou în viață? Vino la cel mai...

  Vrei să ai un start nou în viață? Vino la cel mai bun job în Iași!

  Uneori e nevoie s-o iei de la început. Să-ți dau restart la viață. Poate ai ieșit dintr-o relație lungă, care n-a mai mers. Sau nu te înțelegi cu ai tăi. E posibil să nu te poți descurca. Nu te amărî prea tare, se mai întâmplă. Găsim soluții și pentru tine.

  Cel mai bine e să schimbi orașul, mediul. Ca să respiri un aer nou, să explorezi alte posibilități. Iașul e locul perfect în care să faci asta. E un oraș mare, cu șanse pentru oricine. Și tu poți reuși aici, chiar dacă îți lipsesc diplomele și nu ai mai lucrat nicăieri.

  La Preziosa, succesul vine doar prin 2 lucruri: seriozitate și motivare. Dacă chiar îți dorești să faci bani, aici reușești 100%. Ăsta e marele avantaj al jobului. Chiar dacă înveți totul de la zero, crești cu siguranță. Și așa poți să-ți restartezi viața. Hai să-ți spun cum îți facem trecerea asta mai ușoară: 

  1. Îți dăm cazare gratuită în Iași

  Chiar dacă acum nu ai niciun ban, e ok. E de ajuns să ai cu ce veni în Iași, până la sediul nostru. De aici încolo ne ocupăm noi de tot. Dacă vedem că ești o fată în care putem avea încredere, îți asigurăm cazare gratuită.

  Pur și simplu te urci într-un taxi plătit de noi și mergi la un apartament care e deținut de studioul nostru. Acolo mai stau cel mult 1-2 colege din studio. Locuiești în condiții de deplină siguranță, fără să te deranjeze nimeni. 

  În felul ăsta, o iei de la capăt de pe o bază solidă. Ai unde sta, ai unde munci. Începi să câștigi bani, și deja simți că ai pământul mai ferm sub picioare. Devii stăpână pe tine și nu mai depinzi de nimeni. Iar lucrurile bune încep să se lege.

  1. Te angajăm la un job extraordinar

  La orice alt job în Iași ar trebui să lucrezi mult, pe bani puțini. Asta dacă măcar prinzi un loc de muncă. Cu salariul minim pe economie, pe care l-ai avea acolo, n-ai avea cum să te întreții în Iași. Dar noi te angajăm ca model de videochat la Preziosa. Și deja e altfel.

  Câștigi în jur de 1.000 de dolari chiar din prima lună, apoi faci tot mai mulți bani. Îți poți permite să-ți cumperi haine mai frumoase, să mergi și tu la restaurant, cu colegele de la studio. Îți faci noi prietene, îți revine optimismul. 

  Aici nu ai șefi, nu te bate nimeni la cap. Noi doar te încurajăm să faci progrese, să rămâi concentrată la ceea ce faci. Noi îți oferim toată baza tehnică pentru a reuși. Așa că ești în locul potrivit ca să ieși la lumină.

  1. Îți respectăm feminitatea

  La Preziosa lucrezi într-un mediu 100% feminin. Multe dintre colegele din echipă au fost și ele modele de videochat și cunosc ce înseamnă să ai emoții, nevoie de ajutor. De asta suntem atât de atente la nevoile tale. Pentru orice ia nevoie, doar spune-ne și rezolvăm.

  Cu cât comunicăm mai deschis, cu atât creștem șansele de succes. Vrem mult să te simți ocrotită și apreciată la noi. Toată lumea îți vorbește frumos la studio și te ascultă când ai ceva de spus. Ăsta e felul nostru de a fi, care o să-ți placă mult și ție.

  Îți respectăm delicatețea și îți înțelegem emoțiile de început. La fel au simțit toate modelele de la noi. Deci e normal, stai liniștită. O să te ajutăm să te acomodezi și să te simți în elementul tău de fiecare dată când vii la program.

  Astea sunt doar câteva aspecte pe care merită să le iei în calcul atunci când cauți un nou început. Te poți baza oricând pe noi. Credem cu tărie că jobul ăsta îți poate da o perspectivă cu totul nouă, te pune pe un drum bun. Uită de tot ce a fost negativ, neplăcut până acum!

  E timpul să respiri adânc, să zâmbești, să privești cu optimism soarele. Avem o mulțime de colege în echipă care sunt dedicate doar acestui scop: să-ți fie ție bine. E de ajuns să ne lași să te ajutăm și deja 50% din plan e împlinit.

  Apoi organizăm frumos totul, vedem pe pași mici ce avem de făcut. Și pornim la drum împreună, ajustând lucrurile din mers. După ce-ți trec emoțiile inițiale, o să vezi că e chiar distractiv. Descoperi lucruri noi despre tine, pe care nu le bănuiai niciodată.

  În plus, înveți chestii foarte utile. Simți că, pe lângă partea materială, câștigi și ca persoană. Parcă înflorești aici. Bucură-te de tot acest parcurs!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img