More
  AcasăAngajari videochatAvantajul in a lucra la Lucky Studio este ca am o multime...

  Avantajul in a lucra la Lucky Studio este ca am o multime de premii

  Am stiut de la inceput ca angajarea la Lucky Studio urma sa-mi aduca numai lucruri bune. Orice fata n-a incercat inca videochatul la Lucky Studio, sigur are multe de pierdut. Ca de cand m-am angajat aici ca model, parca in fiecare saptamana am parte de cate o surpriza, de premii, de una alta.

  E ca un paradis al fetelor aici, mereu am parte numai de chestii misto si de distractii. Oricum orice zi e ca o distractie de cand lucrez aici, ca de fiecare data fac cate ceva diferit, la care nu ma astept, iar banii sunt multi. Daca astazi dansez sau ma prostesc in fata camerei, tot castig o multime de bani, mereu peste 350 de lei.

  Indiferent de ce fac, castig bani la Lucky Studio in fiecare zi

  lucky studio videochat
  lucky studio videochat

  Pot sa si stau si sa ascult muzica, sa tastez toata ziua cu admiratorii online si tot plec acasa cu multi bani, dupa o tura de munca de doar 7 ore online. Pentru aceste castiguri, de fiecare data primesc cate un bonus in fiecare duminica.

  Bonusul poate incepe de la 60 de lei si cu cat castigul meu e mai mare, cu atat mai repede ajung la un bonus chiar si de 6000 de lei, in fiecare saptamana. Consider acesta lucru ca fiind un premiu, pentru ca la Lucky Studio oricum nu e nimeni obligat sa-mi dea bonusuri.

  Cu toate acestea, tot ma bucur de multe bonusuri, chiar si de cel de angajare, care e din ce in ce mai mare, cu cat perioada contractuala aleasa e mai lunga. pe langa aceste premii din partea studioului, mai sunt si concursuri, atat in studio, cat sip e site-uri.

  Si e super distractiv pentru ca ma simt activa, ma simt bine sa fiu competitiva. Asta ma motiveaza sa castig si mai multi bani, sa fiu printre primele. Orice fata isi doreste asta, iar Lucky Studio ne hraneste aceasta dorinta si necesitate de a fi primele.

  Premii de mii de dolari, bonusuri… E SUPERRRRR!

  lucky studio videochat
  lucky studio videochat

  Lucky Studio pune la dispozitie premii in bani, in masini sau operatii estetice, iar site-urile ofera mii de dolari pentru video-uri in care fac diverse chestii (dansez, ma imbrac, merg la shopping, etc), filmate tot de echipa celor de la studio. Pot castiga bani din orice la Lucky Studio, trebuie doar sa vreau.

  E atat de misto sa simt ca din orice fac, pot primi un premiu. Ai iubi asta, la fel cum iubesc si eu sa lucrez la Lucky Studio Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img