More
  AcasăHeyluxSunt model de videochat la Heylux si am o viata fara probleme

  Sunt model de videochat la Heylux si am o viata fara probleme

  Mie nu mi-a placut niciodata stilul de viata al romanilor. Acel stil molipsitor de a se resemna cu orice, oricat de putin ar fi. Eu n-am fost niciodata de acord cu asa ceva. Pe mine mereu m-a stresat faptul ca poate in urmatoarea zi nu voi avea bani de mancare, de facturi, de chirie… deci nu puteam sa ma multumesc cu putin, cum fac altii.

  Sincer, nici nu inteleg cum se descurca romanii din salariile de nimic pe care le au, la modul cel mai serios. Eu cu tot cu 1500 de lei lunar nu mai stiam cum sa ma impart cu banii, credeam ca o iau razna, in timp ce altii rezista si cu 1000 de lei lunar. N-am putut sa concep asa ceva, pur si simplu nu mi-era in fire, si-asa am si ajuns sa lucrez la Heylux Iasi ca model de videochat.

  Eu nici macar cu 4000 de lei lunar n-as rezista, am nevoie de Heylux

  Acum nu spun ca e obligatoriu ca toata lumea sa gandeasca asa ca mine, dar eu asa sunt, nu ma vad in viitor cu un salariu mai mic de 4000 de lei, cel putin. Pai cum imi pot lua un apartament, o casa, o masina, ceva, orice… dintr-un salariu de 1000 si ceva de lei lunar?

  E imposibil. Cate rate la banca trebuie sa fac, cate imprumuturi, cat stres? Ca esti si tu constienta ca nu se poate altfel. Nici daca-mi pun tot salariul castigat lunar deoparte, nici in 10 ani n-as reusi. Lucru care oricum e imposibil, ca am facturi de platit, nu pot pune toti banii deoparte. De aia e mai bine sa fiu model de videochat la Heylux.

  Asa nu trebuie sa-mi fac griji in privinta pusului deoparte. Din castigurile mele de cate 670 de lei zilnic ca model la Heylux chiar nu trebuie sa-mi fac griji, e imposibil sa nu-mi ramana cate ceva sa pun deoparte.

  Important e sa am ambitie, restul vine de la sine

  Si chiar daca nu pun deoparte, asta nu e marea mea problema. Ca daca e sa-mi propun sa-mi cumpar ceva, ajung la castiguri de neimaginat la Heylux. Pot avea zile cu castiguri de 2000 de lei, 3000 de lei, 10000 de lei, toate in 8 ore de videochat. Atunci cand ambitia e mare, se poate.

  Poate n-oi castiga atata zilnic, dar dupa cum am spus, daca e un caz special si-mi propun sa fac ceva, nimic nu ma impiedica. Trebuie doar sa stau online la Heylux si grijile si problemele mele dispar din senin. E atat de simplu:D

   

   

   

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img