More
  AcasăDespre videochatCe îmi doresc în viaţă?

  Ce îmi doresc în viaţă?

  Ce îşi doresc femeile de la viaţă şi de la cei ce le înconjoară? Da, ne dorim nişte relaţii perfecte, să arătăm cât se poate de bine, să ne înţelegem cu toată lumea şi să avem bani pentru ceo viață confortabilă. Dar să ştiţi că asta nu este de ajuns. Unele femei au ţeluri mai înalte în viaţă, şi printre aceste femei mă aflu şi eu.

  Părinții nu m-au putut ajuta financiar şi a trebuit să învăţ să mă descurc pe cont propriu. Nu a fost simplu, nu a fost deloc roz, însă acum mă bucur că am ajuns o femeie independentă, serioasă şi care este şi responsabilă pentru tot ceea ce face.

  Am devenit model la Lucky Studio Iaşi

  Pentru a reuși repede și ușor în viață, am ales să lucrez în videochat la Lucky Studio Iaşi. Mulţi poate își pun întrebări din cauza alegerii făcute. Îmi veţi spune că puteam să fac şi altceva. Dar, având în vedere că am trecut prin multe în viaţă, singurul lucru de care îmi pasă este binele meu şi spun asta fără riscul de a fi considerată egoistă.

  Am ales videochatul Lucky Studio Iaşi, nu orice fel de studio de videochat. Aici este altfel, sunt mereu relaxată și niciodată criticată de cineva din jur. Fiecare ne vedem de treaba noastră, ca angajate, și cu banii stau foarte bine. Aşadar, e ca un vis împlinit: am singură grijă de mine și mă simt respectată zi de zi.

  Idealuri feminine într-o lume a bărbaţilor

  Eu n-am fost ca oricare altă fată de vârstă mea, m-am maturizat mult prea repede şi am început să lucrez încă de când eram mai tânără. Nu mi-a fost simplu, pentru că, într-o lume a bărbaţilor, cu greu mi-am găsit un job în care să fiu plătită bine. Astfel că m-am îndreptat către videochat, datorită recomandărilor unor fete care au mai lucrat aici.

  Am decis ca până la urmă să încerc şi eu asta şi să văd ce o ieşi. Mi-a fst mai ușor decât mi-am închipuit și faptul că sunt serioasă m-a ajutat mult. Acum câștig mai mulți bani ca majoritatea fetelor din Iași și mă distrez așa cum mi-am droit mereu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img