More
  AcasăHeyluxHeylux e renumit pentru bonusurile de angajare de pana la 14.000 lei...

  Heylux e renumit pentru bonusurile de angajare de pana la 14.000 lei cash!

  De obicei, lumea vorbeste despre lucrurile care sunt cele mai interesante sau care starnesc cat mai multa barfa. Asa au devenit multe lucruri, intamplari sau persoane faimoase, pentru ca s-a vorbit despre asta foarte mult. Am auzit la viata mea despre multe lucruri, la fel cum am auzit si despre Heylux.

  Printre cele mai vorbite si controversate subiecte, am gasit si subiectului videochatului la Heylux. Aparent, lumea iubeste sa dezbata acest subiect, dat fiind faptul ca acest studio s-a facut renumit cu anumite servicii pe care le ofera. Aici sunt de acord ca lumea sa vorbeasca, desi nu incurajez barfa.

  E normal ca Heylux sa fie un subiect foarte vorbit de romance

  E normal sa fie entuziasmati si sa se intrebe daca e adevarat ca la Heylux se ofera in prima luna bonusuri de angajare de pana la 14.000 lei cash. Cine n-ar face-o, nu? Eu as fi mandra sa stiu ca se vorbeste atat despre studioul meu. De fapt, sunt mai mandra ca niciodata ca-s model de videochat aici de cativa ani.

  Am vazut ca de-a lungul anilor Heylux s-a facut remarcat ba prin faptul ca a fost primul studio la care s-a castigat zilnic din videochat, sumele fiind in trecut pana la 900 lei pe zi, iar acum pana la 2000 de lei castiguri zilnice, ba prin faptul ca ofera bonusuri saptamanale nebunesti, care ajung si la 9000 de lei.

  Toata lumea a fost curioasa sa afle daca e pe bune. Eu n-am luat-o ca pe ceva rau, pur si simplu m-am gandit ca din moment ce-s atat de curiosi, vor si ei sa vada cum e sa aiba banii aceia, tanjesc la ei. Ca in sinea lor sigur si-ar dori sa fie si ei in locul unei fete de la Heylux, care castiga lunar peste 2000-3000 de dolari lejer.

  Toata lumea ar vrea bani zilnic si bonusuri la angajare atat de mari

  Aici nimeni nu poate nega asta, sunt sigura. Plus ca, dupa cum am spus, cand stii ca in prima luna poti primi la Heylux o suma de pana la 14.000 lei cash drept cadou de angajare, parca mai mare tentatia sa vii aici. Si eu tot asa am venit, fiind tentata ca o sa primesc acest bonus si-o sa-mi rezolv anumite probleme.

  Bonusul urma sa-l primesc dupa 30 de zile lucrate la studio, dar faza e ca pana sa-l primesc, am castigat atat de multi bani incat deja imi rezolvasem problemele. E nebunie cu acest job, iti zic eu, ce poate fi mai misto decat sa ai bani asa usor, din videochat… pe fiecare zi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img