More
  AcasăLucky StudioLucky Studio e unicul studio care ofera si bonusuri de angajare, si...

  Lucky Studio e unicul studio care ofera si bonusuri de angajare, si bonusuri saptamanale

  Sunt multe studiouri, foarte multe chiar, dar cred ca niciunul nu se va putea compara macar catusi de putin cu Lucky Studio, nici acum si nici niciodata. Stiu ca poate par absurda sau fara noima, dar stiu ce spun. N-o zic doar ca-s model de videochat aici si m-am apucat de reclame sau alte nebunii.

  Crezi ca n-am de facut alt lucru mai bun decat sa stau sa scriu minciuni despre studioul la care lucrez? In timpul acesta as putea fi intr-o vacanta in Malta, spre exemplu, bucurandu-ma de liniste si pace cu castigurile avute luna trecuta, de exact 8670 de lei din videochat.

  La Lucky Studio am cel mai bun job in videochat

  Dar prefer sa scriu asta pentru ca stiu ca e adevarat si poate ar ajuta si alte fete. Pana la urma, decat sa te duci in vreun studio naspa, mai bine il alegi pe cel mai bun, adica Lucky Studio Iasi. Oricum fetele care decid sa fie modele de videochat stiu despre ce vorbesc.

  Daca tot aleg sa fie modele, macar sa aleaga calea cea mai buna. Asa sa nu fie nevoite sa tot schimbe studiourile ca pe sosete, ca s-a intamplat cu multe modele de-a lungul anilor. Nemultumite fiind de comision, de plata sau de alte nebunii, au tot trebuit sa se mute de la un studio la altul.

  La un moment dat este epuizant si chiar nu-si mai au rostul aceste mutari continue, e mai ok sa stii ca esti intr-un loc ok, stabil, in care-ti place sa fii si nu vrei sa pleci. Eu asa zic ca e mai bine, tu cum zici? De comision nici nu e vorba la Lucky Studio, are cel mai mare comision din tara, de pana la 80% pe care-l ofera fetelor.

  Sumele despre care e vorba la Lucky Studio sunt… dementiale!

  Dar eu vreau sa pun punctul pe “i” facand mentiunea ca Lucky Studio este unicul studio din Romania unde se ofera bonusuri de angajare alaturi de un pachet de servicii gratuite + bonusuri saptamanale intre 60 si 9000 de lei, in fiecare duminica.

  Poate or mai oferi si altii bonusuri de angajare, dar nu de 12.600 lei cash asa ca la Lucky Studio Iasi, si in niciun caz alaturi de serviciile de transport gratuite, sedintele foto, sedintele de infrumusetare la saloane exclusiviste din Iasi, make-upul inainte de turele de munca, cazare, accesorii si cursurile de limba engleza pentru incepatoare.

  Avand aceste lucruri, Lucky Studio este de neinvins de mai bine de 9 ani, de cand s-a lansat prima data pe piata. Intre timp, acesta a creat Lucky Group, in care a integrat si Heylux si Preziosa, alte doua studiouri de exceptie din Iasi. Daca nici asta nu e dovada profesionalismului, nu mai stiu care e!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img