More
  AcasăHeyluxSa ma angajez la Heylux a fost cea mai buna alegere a...

  Sa ma angajez la Heylux a fost cea mai buna alegere a mea!

  In acest moment nu c-as vrea sa ma laud, dar cred ca persoana mai priceputa decat mine la luat decizii bune nu exista :”> :))) Cine s-ar fi gandit asa cum m-am gandit eu acum 4 ani, sa se angajeze la Heylux ca model de videochat si sa se imbogateasca treptat in acest studio de videochat?

  Numai fete istete ca mine au avut asa idei in cap, si sunt mandra de asta. Chiar daca multi au de comentat si spun fix opusul la ceea ce spun eu, crezi ca-mi pasa? Important e sa fiu eu fericita, sa ma simt eu bine, sa fac ce-mi place. Si daca m-am gandit sa fiu model de videochat la Heylux ca sa-mi mearga bine, bravo mie.

  Castigul meu maxim la Heylux a fost de 10.000 de dolari

  Sa ma invidieze altii, zic :))) Sau tu crezi ca nu e motiv de invidie faptul ca la Heylux am ajuns sa am si castiguri de 10.000 de dolari, castigul meu maxim? Iti zic eu, TOOOOTI invidiaza modelele de videochat, chiar daca nu o recunosc. Le invidiaza, pentru ca ei stiu ca nu-s in stare sa faca asa ceva, sa castige atatia bani.

  Crezi ca e putin lucru ca femeie sa poti castiga atat? Pai atunci du-te la un job normal in Iasi si vezi daca o sa castigi vreodata ca mine, atunci mai vorbim. Ca eu in cateva zile la Heylux castig cat salariul intreg pe-o luna al romanilor. Si nu vreau sa par aroganta sau ceva, dar acesta e adevarul.

  Daca eu pot, poti si tu sa castigi atat din videochat in Iasi

  Asta e realitatea, se castiga putin in Romania, dar eu n-o sa stau sa-mi plang de mila de acum. Bineinteles ca atunci cand am vazut ca nu merge asa, am facut o schimbare, m-am angajat la Heylux si nu regret decizia nici in ziua de azi. Am 4 ani de cand sunt aici si-or sa mai fie si altii 4!

  Pana ce-mi indeplinesc toate visele. Vreau casa prin Miami, vreau multe lucruri. In cativa ani o sa fie o realitate daca o sa continui sa castig la fel de mult la Heylux, totul depinde de mine. Iar eu sunt o persoana tare ambitioasa, nu-mi sta nimic in cale, ca nu degeaba am ajuns sa am cate 350 de dolari zilnic.

  Din moment ce-am ajuns la castigurile acestea zilnice la Heylux, m-a dus capul. La fel ar trebui sa te duca si pe tine daca vrei o altfel de viata. Cu incredere 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img