More
  AcasăHeyluxHeylux e cel mai cool studio de videochat din Iasi

  Heylux e cel mai cool studio de videochat din Iasi

  Am tot vazut fetele vorbind de bani, castiguri, bonusuri in studiourile de videochat, dar n-am vazut asa multe sa mentioneze de conditiile din studio, de ceea ce ofera studioul respectiv. Uite, din punctul meu de vedere, apreciez foarte mult colaborarea cu Heylux tocmai datorita faptului ca am mai multe avantaje decat castigurile.

  Hai sa vorbim sincer si direct, ca fetele care sunt modele de videochat deja stiu cum sta treaba. In multe studiouri din Romania, daca mergi vei gasi cam acelasi lucru: dezinteres, conditii de munca nici pe-aproape de a se numi decente, un mediu in care te simti oarecum judecata, promisiune desarte si cate si mai cate.

  Economisesc multi bani la Heylux pentru ca am servicii gratis aici

  Unele fete considera ca daca pot castiga destui bani, restul nu mai conteaza. Uite ca mai si conteaza. De exemplu, pentru mine conteaza mult ca economisesc bani pe farduri pentru ca Heylux a angajat make-up artiste care ma machiaza mereu inainte de tura de munca.

  Asa, vin la studio cu 15 minute mai repede si nu ma mai chinui eu sa ma machiez, ca si-asa nu ma pricep, ci ma machiaza artistele, pe gratis. Ca doar nu era sa platesc, aceste servicii sunt oferite de Heylux gratis. Si-ti garantez ca in orice alt studio te duci, nu vei gasi acelasi lucru.

  Adica am prietene care au lucrat in alte studiouri si aveau parte de sedinte de make-up numai daca li se facea o sedinta foto din an in paste. Acesta e si alt beneficiu la Heylux, pentru ca aici mi se fac multe sedinte foto, toate pe gratis si numai de profesioniste.

  E mai usor sa castig din videochat 5000 lei la doua saptamani

  E si misto ca se angajeaza numai femei, adica pana si fotografii sunt femei, nu ca la alte studiouri. Asa ma simt in largul meu, iti dai seama. Deja 3 avantaje pe care niciun alt studio nu le are, si nu pentru ca n-ar putea, ci pentru ca nu-si dau interesul. La Heylux femeile isi dau interesul pentru a ajuta modelele si nu conteaza cat se cheltuie pentru asta.

  In schimb, la alte studiouri, ti se ofera si comision mic si nici ajutor sau training. Multe studiouri nici training nu ofera, iar la Heylux am parte de training cu profesioniste si un comision super mare, datorita caruia castig si cate 5000 de lei in doua saptamani. Si plus de asta, am si transport gratis. Cate studiouri se complica sa dea atatea lucruri pe gratis modelelor?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img