More
  AcasăDespre videochatLucky Studio Iaşi îmi oferă un program de lucru la libera mea...

  Lucky Studio Iaşi îmi oferă un program de lucru la libera mea alegere

  Sătulă de joburile ale căror program era mult prea încărcat, am dorit o altă soluţie. Deoarece am o familie, un copil şi am dorit să continui şi facultatea, nu am prea mult timp pentru toate. Când am descoperit acest minunat studio de videochat, Lucky Studio, nu m-am mai dezlipit nicio clipă de acesta. Cele mai majore schimbări din viaţa mea au avut loc numai datorită celui mai bun studio din ţară, Lucky Studio Iaşi.

  Colaborarea mea cu Lucky Studio a însemnat mai mult decât faptul că am timp pentru toate priorităţile. A însemnat să am şi timpul meu, să mă bucur de viaţa mea. Cu cel mai flexibil program existent, Lucky Studio mi-a salvat viaţa. Din cele 3 ture de program, au existat câte două variante pentru fiecare. Dacă voiam să lucrez dimineaţa, puteam începe la 7 sau la 8. Dacă voiam după amiază, era de la 15:00 sau de la 16:00. Iar dacă îmi doream seara, veneam de la 22:00 sau 23:00.

  Asta nu a fost tot. Dacă se întâmpla să nu pot lucra într-o anume zi, schimbam ziua de muncă. Aşa cum puteam schimba orele, puteam schimba şi zilele. Nu este nimic fix, este doar la dispoziţia mea. Mai mult de atât, aveam posibilitatea de a lucra numai câte zile îmi doream sau câte îmi permitea timpul. Puteau fi 5 zile sau o zi. Oricât lucram, banii îi primeam oricum, pentru că Lucky Studio oferă plata la zi.

  Nu am fost niciodată mai fericită ca acum. Lucky Studio îmi oferă tot timpul din lume să stau cu fetiţa mea, să merg la cursuri, să am grijă de casă şi de familie. Şi nu numai asta. Cu tot timpul liber şi sumele bani de bani pe care le obţin la Lucky Studio Iaşi, am şi timpul meu în care merg în vacanţe sau doar la cumpărături.

  Libertatea şi timpul sunt cele mai de preţ lucruri de care mă bucur acum. Cu Lucky Studio simt în sfârşit cum este să trăieşti. Iar munca este pentru mine distracţie, astfel că nu ajung niciodată obosită acasă, nici la cursuri. Am mai multă energie decât am crezut vreodată că pot avea. Mă aflu în cel mai frumos loc, cu cele mai luxoase şi confortabile camere şi cele mai frumoase angajate, care sunt prietenoase cu mine.

  Lucky Studio înţelege că sunt femeie şi am priorităţi. De aceea mă respectă, respectă intimitatea mea, cât şi timpul meu. Sunt angajată de mai bine de 3 ani aici şi câştig şi peste 1.000 de lei pe zi. Nu am cum să renunţ la cel mai ideal job pe care l-am avut vreodată.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img