More
  AcasăHeyluxDe cate ori vin la Heylux, plec cu 200 de dolari in...

  De cate ori vin la Heylux, plec cu 200 de dolari in plus

  Daca nici Heylux nu este visul iesencelor, oare ce mai poate fi? Un job la care vin, sunt prezenta 7-8 ore pe zi si plec cu 200 de dolari in plus in buzunar. Daca nici asta nu le place fetelor, ce sa le mai placa? Sunt studente care lucreaza part-time o luna intreaga pentru 800 de lei, ce naiba!

  Se chinuie cu cursurile si joburile lor part-time in acelasi timp si abia daca primesc cativa lei, iar eu nu ma chinui deloc si castig banii aceia intr-o zi. Si nici nu lipsesc de la cursurile importante de la facultate, tine minte. Ca sa fiu model de videochat la Heylux nu inseamna sa ma lipsesc de alte lucruri din viata mea.

  Am timp de toate, pentru ca programul de aici e de asa natura incat sa-mi permita sa am timp de orice. Pot sa-mi fac orele de munca de la Heylux fie de dimineata, fie de la amiaza, fie de seara, dupa cum am cursurile la facultate sau dupa cum am chef.

  Ca studenta, am timp si de city-breakuri, ca lucrez aici si-mi permit

  Asa pot sa-mi fac timp de toate, chiar si de vacante sau city-breakuri. Ce, crezi ca daca-s studenta, nu pot pleca un weekend pana-n Grecia, Praga, Italia sa ma distrez? Ba uite ca pot, am si timp si am si bani! Tine minte ca lucrez pe 200 de dolari zilnic la Heylux, deci bani sunt berechet.

  Fiecare zi in care sunt prezenta la Heylux e o zi in care plec cu bani, o zi cu multi bani. Si orice studenta e constienta de avantajele videochatului la Heylux si toate stiu in inima lor care job e mai avantajos. Dar e treaba lor ce aleg pana la urma.

  Cele istete au ales Heylux, ca au stiut ce vor primi daca se vor angaja aici: totul. Ca vreau bani, ca vreau vacante, ca vreau timp liber sau shopping, nu conteaza, jobul de la Heylux imi aduce TOTUL, si nu doar mie, ci oricarei fete care vrea asta.

  Nu e lucru pe care jobul de la Heylux sa nu mi-l aduca, daca vreau

  Zi un lucru, numeste un lucru si iti garantez ca datorita jobului de la Heylux il poti obtine. Masini? Vrei masini? Oho, fetele de la Heylux schimba masinile de la an la an, la ce castiguri mari au. Si ia-o si-asa… decat sa ma rog de ai mei sa-mi dea niste bani, mai bine ma imbogatesc de una singura la Heylux si nu dau socoteala nimanui. Eu zic ca asa e mai bine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img