More
  AcasăPreziosaPreziosa imi ofera toate motivele sa iubesc videochatul

  Preziosa imi ofera toate motivele sa iubesc videochatul

  In cazul in care Preziosa nu ar fi existat in viata mea, pot spune cu mana pe inima ca nu as fi iubit videochatul sub nicio culoare. Pentru ca pur si simplu nu-mi placea ideea acestui job inainte sa ma angajez aici, eram total impotriva. Iar acum cand vad cat de mult m-am schimbat, nu-mi vine sa cred.

  Pe cat eram impotriva acestui job, am ajuns ca acum sa iubesc jobul la Preziosa atat de mult incat nu m-as vedea facand altceva in urmatorii ani. Dar cred ca meritul este numai al celor de la Preziosa. Recunosc ca initial m-am angajat de nevoie, insa important este motivul pentru care am ramas.

  Nevoia m-a adus la Preziosa, dar am ramas fiindca imi place

  Desi nevoia m-a adus la Preziosa Iasi, iubirea fata de acest domeniu m-a facut sa raman. Stiu ca acum poate ti se pare absurd sa auzi pe cineva sa spuna ca iubeste sa fie model de videochat, insa daca ai veni sa lucrezi macar 2-3 zile la Preziosa ai intelege de ce spun asta.

  Nu vorbesc de pe pereti, stiu foarte bine ce afirmatii fac. Crede-ma ca pana acum 2-3 ani si eu eram total impotriva videochatului. Daca nu le criticam toata ziua pe fetele care fac asta, sa nu-mi mai spui mie Melisa  (asta mi-e numele:”>).

  Dar am ajuns sa cunosc jobul indeaproape si parca… nu mai era asa cum aveam eu impresia. E clar ca nu e asa oricum, din moment ce am ramas atata timp dupa angajare! Puteam sa plec de mult, dar unde sa plec?

  Sa plec de la Preziosa, de unde e bine si caldut? Unde camerele de logare arata de parca-s rupte dintr-un basm cu printese? Unde totul e curat, impecabil, frumos, legal? Unde sunt tratata asa cum n-am fost niciodata, unde am parte de corectitudine, discretie, respect si bani cat incape?

  A fost usor sa raman la Preziosa, pentru ca aici nu-mi lipseste nimic

  Pai de ce sa plec de aici unde mi-e atat de bine, sa ma duc unde mi-e rau? Eu fara Preziosa nu stiu ce m-as face in momentul de fata. Cum imi mai cumpar eu genti la 800-900 de lei, cand in mod normal acesta e un salariu de om? Hai sa o luam si asa!

  Echipa de aici, colegele mele… mediul de munca, atmosfera, faptul ca am libertatea de a face asa cum imi place, de a lucra atunci cand vreau, de a lua pauze cand simt sa fac asta, transportul gratuit, veniturile mereu mai mari de 6500 de lei. Aceste lucruri mi-au aratat ca poti iubi videochatul pana la urma 🙂

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img