More
  AcasăHeyluxVeniturile unui model de videochat la Heylux vs. veniturile altor modele

  Veniturile unui model de videochat la Heylux vs. veniturile altor modele

  Cei mai multi oameni pe care i-am auzit vorbind despre videochat n-au nici cea mai vaga idee despre ce inseamna acest job pentru un model. De aia se creeaza si confuzia aceasta ca nu conteaza de unde esti model de videochat, de acasa sau de la studio, sau nu conteaza ce studio, ca videochatul oricum aduce bani. Nu, nu aduce oricum.

  Sau ma rog, daca sunt fete care se multumesc cu mai putin, e problema lor, dar videochatul nu aduce multi bani in toate cazurile. Daca mie Heylux mi-ar fi adus aceleasi castiguri pe care le au si alte fete de la alte studiouri, nu m-as mai fi angajat aici, simplu.

  Heylux nu este ca orice alt studio, castigurile modelelor o arata

  Dar m-am angajat tocmai c-am stiut ca va fi vorba de alte castiguri, nu de niste sume care sa umple anumite goluri si atat. Intr-adevar, din videdochat se castiga ceva mai mult decat din alte domenii, dar eu cu Heylux nu am vrut “ceva mai mult”, eu am vrut sa am totul.

  Ca din moment ce stiu de ce sunt capabila si stiu ca daca fac treburile bine pot avea sume colosale, normal ca nu-mi convine sa castig mai putin. Castig maximul, daca se poate. Nu asta e ideea? Sa ajung la puterea mea maxima, sa nu am limite?

  Pentru ca ok, castig 100, 200 de lei, 300 sau 400, dar cu cat castig mai mult, cu atat vreau si mai mult. Tie nu ti se intampla asta? Ca mie da. Prima data cand am castigat 300 de lei in 7 ore de videochat la Heylux am fost fericita, dar in urmatoarea zi am vrut 400 de lei, in urmatoarea 500 si tot asa.

  Rareori au fost momente cand m-am multumit cu acelasi castig, mereu am vrut mai mult. De ce am vrut asta? Pentru ca stiu ca se poate cu Heylux. La Heylux, spre deosebire de alte studiouri din tara, sistemul de plata e la zi. Nicaieri in tara nu mai sunt modelele platite la zi.

  In timp ce alte fete castiga 2000-3000 de lei la 2 saptamani, eu la…

  Si chiar daca erau, te asigur ca niciuna n-ar fi avut castiguri ca la Heylux, de la 500 si pana la 2500 de lei zilnic. Sunt anumite lucruri care tin numai de studio, pur si simplu.

  Iar castigurile acestea mari n-ar fi fost posibile fara Heylux. Dar luand in considerare ca la Heylux echipa de femei este bine pregatita, ofera toate serviciile necesare modelelor pentru a castiga bani si le ajuta in permanenta, este normal ca si castigurile sa se observe.

  In timp ce unele fete se chinuie sa castige 200 de lei pe zi pe care ii primesc la 2 saptamani, eu ca model la Heylux castig mereu peste 500 de lei si ii primesc la sfarsitul turei de videochat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img