More
  AcasăPreziosaJobul de la Preziosa imi adduce banii la care am visat

  Jobul de la Preziosa imi adduce banii la care am visat

  Chiar daca poate sa para o chestie usor exagerata, eu chiar nu-mi doresc niciodata sa pierd jobul de la Preziosa. Indiferent de planurile mele de viitor, de studii, de cine o sa fie alaturi de mine, nu conteaza. Poate sa mi se ofere nu stiu ce job misto, cu un contract de nu stiu cati ani. Il accept, dar de la Preziosa tot nu plec :))

  Daca esti curioasa de ce n-as face asta sau cum o sa fac asta, iti spun. Chiar daca mi s-ar oferi o sansa la alt job, niciun job din tara asta nu-mi poate aduce vreodata castigurile de la Preziosa. As accepta acel job numai pentru stabilitate, ca-s constienta ca nu pot lucra o eternitate la Preziosa.

  Jobul la Preziosa inseamna videochat cu multi, multi bani

  Dar atata timp cat pot lucra la Preziosa, o sa lucrez. Ca model de videochat aici am avut cele mai multe venituri din toata viata mea, sume la care nici nu ma gandeam vreodata. Daca e sa se iveasca si altceva, o sa lucrez la Preziosa part-time, sau de acasa.

  Mi-e drag, pentru mine a devenit oricum mai mult ca un hobby, deci nu mi-ar fi greu deloc sa fac asta. Cele 7 ore petrecute online cu admiratorii mei sunt o placere pentru mine, e relaxant sa stau sa ascult membrii de pe site-urile de videochat cum imi spun cat sunt de frumoasa.

  Pe bune, ce femeie n-ar iubi sa aiba jobul acesta? E potrivit pentru fiecare in parte. Adica mie imi permite sa fiu frumoasa si dichisita zilnic acest job la Preziosa, imi permite sa ma prostesc, sa ma copilaresc, sa rad, sa zambesc, sa fac ce vreau, sa fiu eu insami, sa vorbesc si pentru o nimica toata sa castig si pana la 20.000 de lei lunar.

  Fac 4.000 dolari din videochat in Iasi

  Ce, te-a speriat suma? Acum intelegi de ce n-as pleca de la Preziosa? E adevarat, pot castiga aici peste 4000 de dolari lejer, si mi-ar fi greu sa renunt la asa o viata de lux pentru altceva.

  Mai ales cand jobul mi-e atat de accesibil, mi-e la indemana si ma ajuta sa-mi fac viata cum imi doresc. E mai usor sa-mi duc la bun sfarsit planurile cand am castigurile si jobul de la Preziosa.

  Am mentionat si mai sus, lucrez doar 7 ore aici, nu fac altceva decat sa stau pe net si fac asta fiind frumoasa si aranjata. Daca exista job mai perfect pentru o fata decat cel de la Preziosa, spune-mi, dar eu nu cred.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img