More
  AcasăJob-ul meuJob-ul meu la Lucky Studio

  Job-ul meu la Lucky Studio

  Lucky Studio este unul dintre cele mai tari studiouri de videochat din România. Nu zic acest lucru pentru sunt angajată de aproximativ un an, ci o spun pentru am fost angajată de-a lungul timpului la mai multe studiouri de videochat, iar diferenţa este cu adevărat considerabilă.

  putea vreodată compar un alt job, la un alt studio de videochat cu job-ul de la Lucky Studio? Niciodată nu voi putea face aşa ceva. Fetele şi prietenii virtuali sunt adevărata mea familie. Descurajată şi având nevoie descurc într-o oarecare măsură, am fost nevoită apelez la un job care îmi ofere câştiguri fabuloase şi un program flexibil. Soluţia? Un studio de videochat. Şi totuşi, aşa cum spuneam, nu putea compara niciun alt studio cu Lucky Studio.

  O spun oricând şi o susţin la orice oră, Lucky Studio este familia mea. Pe lângă faptul doar cu acest job reuşesc întreţin şi fiu independentă, fetele sunt cele care susţin şi încurajează atunci când simt singură şi simt nevoia vorbesc cu cineva, în timp ce prietenii mei virtuali îmi dau încredere în mine şi fac  simt minunat.

  Cum lucrez la Lucky? Ei bine, am un program extrem de flexibil care îmi permite îmi fac planurile aşa cum vreau eu. Dacă într-o zi am chef de shopping, dacă vreau să stau pe terasă sau vreau merg în club, există un program flexibil prin intermediul căruia reuşesc fac tot ce vreau. Există trei ture de schimb pe care le aleg în funcţie de preferinţele mele. Dacă vreau merg la job dimineaţă, dupăamiază sau noaptea, pot opta pentru orice tip de program.

  Probabil  gândiţi opt ore pot fi cu adevărat obositoare, însă pentru mine sunt cu adevărat o distracţie. Ajung la serviciu, beau cu colegele mele o cafea şi povestim ce am mai făcut. Urmează o sesiune de răsfăţ, adică make-up şi coafură pentru ca totul arate impecabil. După ce m-am aranjat intru în cameră şi fac tot felul de lucruri distractive pentru a atrage atenţia. Aşa se face în momentul în care sunt la job nu fac decât cânt cât ţine gura, povestesc, dansez şi fac tot ceea ce face simt bine. Cu un astfel de serviciu putea vreodată plictisesc? Niciodată!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img