More
  AcasăAngajari videochatBonusuri minunate la Lucky Studio Iaşi

  Bonusuri minunate la Lucky Studio Iaşi

  Haideţi să vă spun despre cum am ajuns eu dintr-o fată cu o situaţie financiară medie, o fată care lucra într-un salon de make-up, într-o fată care este aranjată şi machiată zilnic de către altcineva, asta doar pentru a se simţi şi mai bine decât se simte deja în cadrul jobului ei excelent. Dar unde lucrez în momentul de faţă? La studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi.

  Ce sunt şi ce fac mai exact aici? Sunt un model de videochat şi mă ocup cu deschiderea apetitului pentru vorbă a mai multor bărbaţi interesaţi de o companie plăcută şi agreabilă. Îmi deschid mintea şi sufletul şi ei îşi deschid conturile şi portofelele pentru a-mi plăti acest serviciu. Este schimb pe schimb cum s-ar spune. Îmi place ce fac, sunt o răsfăţată a soartei acum şi nu aş vrea să plec de aici prea curând.

  Poate mai încolo, pentru a-mi deschide orizonturile mai larg şi pentru a-mi pune în practică pasiunea: make-up-ul. Însă, aşa cum am spus şi mai devreme, aici la Lucky Studio Iaşi, eu sunt cea machiată şi coafată zilnic. Mi se fac albume foto profesionale în funcţie de dorinţele mele şi am parte de profile pe site-urile de chating pentru bărbaţi, profesionale şi care mă reprezintă în totalitate. În ceea ce priveşte deschiderea mea în privinţa expunerii fizice, nu există limite sau dacă există, mi le impun eu dacă îmi doresc într-un anumit moment.

  Sunt lăsată în voia mea în camera din studio în care lucrez în cadrul unui anumit orar şi nu sunt deranjată sau căutată pentru anumite lucruri sau întrebări. De training în asta am avut parte la început, după interviu, un training bazat pe îmbunătăţirea abilităţilor mele de a conversa în limba franceză pentru că engleză o cunosc deja bine şi alte sfaturi legate de atitudine, zâmbet, comunicare şi expunere.

  Banii mi-i iau la sfârşitul fiecărei ture de lucru, în fiecare zi, aşadar am parte de cel puţin 5 milioane de lei pe ziua lucrată. Pe lângă asta, la început, mare mi-a fost mirarea că pe lângă banii pe care ştiu că i-am făcut într-o luna, mi-au fost acordate bonusuri substanţiale, bonusuri la care nu sperăm vreodată. Aceste bonusuri se acordă odată la angajare, în funcţie de tipul de contract ales. Poţi opta pentru un contract de la 1 lună şi până la 6 luni şi de la 1 an şi până la 3 ani de zile. Aceste bonusuri sunt de ordinul milioanelor, bani buni pentru cele mai frumoase şi bune idei de viitor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img