More
  AcasăBeneficii Lucky StudioLucky Studio- jobul meu profitabil în videochat

  Lucky Studio- jobul meu profitabil în videochat

               De când sunt model la Lucky Studio, simt ca şi cum aş merge pe un drum de câştiguri infinite. Pentru mine, a fi model nu este o slujbă. Este o onoare să lucrez aici, printre cele mai profesioniste femei.

  Încă de când am pus pixul pe acea foaie şi am semnat contractul, o eternă fericire m-a cuprins. Am avut plăcerea de a fi una dintre cele 120 de modele ce sunt aici. Plăcerea de a fi frumoasă împreună cu ele, şi răsfăţată cu bani şi şedinţe de înfrumuseţare este unică. Şedinţe foto care mi-au evidenţiat fiecare colţişor ce mă defineşte erau în fiecare zi. Traininguri împreună cu profesioniste, care mă învăţau cum să îi tratez cu blândeţe pe admiratorii mei au venit instant. Make-up-uri îi îndulceau pe partenerii mei, care mă vedeau tot mai frumoasă şi îmi făceau complimente zilnic. Lucky Studio este de vis, este visul meu.

  După ce am semnat, mi s-au oferit câteva şedinţe de limba engleză şi franceză. Asta pentru a fi cât mai profesionistă în ceea ce fac. Apoi a urmat adevărata aventură cu Lucky Studio. Banii pe care îi câştigam variau între 300 şi 400 de lei pe zi. Acum, după ce m-am pregătit complet, am ajuns la 700 de lei pe zi. E timpul să înceapă răsfăţul.

  Frumuseţea mea era emanată peste tot. În unele zile, machiajul făcut de fete era atât de superb încât îl păstrăm tot restul zilei. La facultate, toţi întorceau privirile, mă simţeam admirată. Fetele mă întrebau încontinuu cum am reuşit să am un machiaj aşa de frumos. Sau ma intrebau de unde am hainele scumpe şi bijuteriile. Unele erau puţin invidioase, dar senzaţia tot plăcută era.

  Programul lejer îmi permitea să fac şi facultate şi să ies şi în club, de care am uitat să menţionez. Da, nu eram obosită deloc. Ba chiar după facultate, mergeam mereu în cluburi cu prietenii. Desigur, cu cele mai frumoase rochiţe posibile. Eram invidia serii în orice local. Elegantă, manierată, frumoasă – aşa îmi cânt fericirea. Cuceream pe oricine doar cu privirea. Lucky Studio m-a transformat într-o femeie adevărată.

  La un moment dat, am putut lucra şi de acasă. Studioul îmi oferea toată libertatea, chiar puteam renunţa oricând. Însă, eu m-am întors la studio, deoarece era o plăcere să lucrez în clădirea aceea superbă. Cu toate femeile frumoase, cu care stăteam la cafea şi împleteam prietenii mă simţeam inedit de frumos. Deşi lucram singură în cameră şi aveam toată intimitatea, mă simţeam mai bine la studio.

  În inima mea s-a instalat o stare de plăcere infinită. Nu puteam să mă opresc din a zâmbi. Radiam pe stradă de fericire. De ce? Pentru că datorită Lucky Studio, am reuşit să am TOTUL. Nimic nu îmi lipseşte. Nici bani, nici eleganţă, nici iubire. Am tot ce mi-am dorit. Mulţumesc, Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img