More
  AcasăJob-ul meuVideochatul la Lucky Studio - 3 paşi către succes

  Videochatul la Lucky Studio – 3 paşi către succes

               Toată lumea se întreabă cum poţi avea o carieră de succes, dar fără sacrificii. O carieră pe care să o faci din plăcere. Se întreabă toţi: oare există? Eu mă aflu printre femeile norocoase care au o carieră de succes. Lucky Studio Iaşi mi-a oferit această şansă, de a avea un viitor strălucit.

  Ştiu că te întrebi cum. Pentru mine au fost 3 paşi simpli pe care i-am parcurs. Acum 3 ani, am devenit model de videochat la Lucky Studio. Semnarea contractului mi-a adus imensa plăcere de a profita la maxim de un bonus de 38.880 lei! Desigur, acest contract îmi permitea să renunţ oricând, fără nicio obligaţie. Nu am renunţat, ci am semnat. Acesta este primul pas pe care l-am făcut. Am ales un studio care să îmi ofere contract 100% legal, cu contabili şi tot tacâmul. Pentru a avea o carieră de succes, contractul corect este cheia. Cu Lucky Studio am găsit cele mai corecte condiţii de muncă.

  Al doilea pas a fost programul, pe care l-am făcut după bunul meu plac, bineînţeles. Ce alt job îţi oferă şansa de a-ţi crea propriul program? Lucky Studio ţi se pare deja fantastic, aşa-i? Şi nu e tot! După alegerea unui program de 8 ore pe zi, cu 4 zile pe săptămână, am început să simt treptat mirosul succesului. În fiecare zi îi lăsam pe cei de studio să mă bucure cu câte 500 de lei, câştigaţi de mine. Din aceşti bani, am ales să strâng zilnic 200 de lei, timp de 3 ani. În total, am strâns 115.200 de lei, fără bonusurile primite. Deci, la un calcul scurt, sunt MULŢI BANI.

  Al treilea pas a fost să accept toate beneficiile oferite de Lucky Studio. De la transport gratis, până la make-up, accesorii şi tot ce îmi trebuia. Tot ce cheltuiam eu era doar pentru alimente şi răsfăţul meu zilnic. Cu toate acest beneficii, am reuşit să economisesc şi mai mult. Între timp, am reuşit să îmi deschid şi o mică afacere, însă continui să lucrez la Lucky Studio. Deşi puteam renunţa oricând, mai ales că am lucrat deja 3 ani, am decis să nu îmi stric viitorul. Lucky Studio m-a ajutat să îmi fac o carieră de succes. A fost pentru mine ca o atingere de înger, aşa că nu am gânduri de plecare. Atâta timp cât încă pot profita de tot ce îmi oferă, o să o fac. Cine nu ar vrea tot mai mulţi bani?

  Acestea fiind spuse, mi-am terminat povestea despre cum să ai o carieră de vis. Ce paşi simpli, nu? Cu Lucky Studio, evident că este simplu. E un pas pe care îl poţi face şi tu.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img