More
  AcasăConfesiuniCe bonusuri primești din videochat la Lucky Studio Iaşi

  Ce bonusuri primești din videochat la Lucky Studio Iaşi

  Pe bună dreptate se spune că Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iaşi, zona Moldovei şi din ţară. Vă spun din experienţă proprie: lucrez de 8 luni la Lucky Studio şi încă mă uimesc bonusurile primite aici!

  Nu eram sigură nici eu la început că tot ceea ce se spune este şi adevărat. Mai lucrasem în domeniu şi situaţia la alte studiouri de videochat nu e chiar aşa cum se arată în reclame. Am început însă să mă conving încet-încet că la Lucky Studio totul este real, de la bonusuri până la plată şi servicii oferite. După cum spuneam, bonusurile mă surprind chiar şi astăzi, după mai bine de 8 luni de când sunt model de videochat la Lucky Studio.

  Am intrat în studio, am susţinut interviul – care a fost mai mult o discuţie liberă cu câteva întrebări pentru verificarea cunoştinţelor de engleză şi franceză. Ştiam ceea ce vreau: să câştig rapid şi uşor nişte bani – aveam nişte probleme financiare la acel moment. La întrebarea „De când poţi să începi?” am răspuns prompt: „De acum!”. Abia apoi s-a pus în funcţiune mecanismul Lucky Studio.

  Totul la Lucky Studio este realizat în aşa fel încât noi, modelele, avem cele mai bune condiţii. Am fost preluată de echipa de fete de la make-up şi hair-style. Schimbarea a fost uimitoare – în mintea mea răsuna un „WOW” de care nu puteam scăpa. Au urmat apoi fotografiile – sesiunea foto pentru portofoliul de model. Acel „WOW” devenea tot mai intens când am văzut şi eu fotografiile. Să vă mai spun şi despre momentul când am fost pusă să aleg camera în care voi lucra: atunci chiar am rămas fără grai. Cum să aleg o singură cameră când îmi plăceau toate? Managera mi-a spus zâmbind că pot încerca la fiecare tură câte o cameră. Cu atât mai bine!

  În cele din urmă partea legată de bani. Spre surpriza mea la sfârşit de program am fost chemată la casierie să calculez împreună cu doamna de acolo ceea ce am câştigat în 8 ore. Erau 308 lei: „Vrei să încasezi acum?” 😀 Desigur răspunsul meu a fost un hotărât „Da!”. Serviciile despre care v-am vorbit sunt oferite gratuit de studio, dar tot la bonusuri intră şi plăţile suplimentare săptămânale pe care le primesc dacă depăşesc anumite sume.

  Pentru mine toate acestea au devenit după 8 luni de zile lucruri obişnuite. M-am învăţat să fiu răsfăţată, îngrijită şi complimentată tot timpul. Cu toate acestea – v-am mai spus – Lucky Studio continuă încă să mă surprindă (plăcut desigur :D)!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img