More
  AcasăPreziosaJobul la Preziosa Iasi m-a salvat dintr-o situatie urata!

  Jobul la Preziosa Iasi m-a salvat dintr-o situatie urata!

  Uite ca pana la urma tot in lumea modeling-ului am ajuns, oarecum. Sunt model de videochat la Preziosa Iasi, dar nu eram total straina cu acest domeniu de munca, daca se poate spune asa. Inainte de Preziosa am fost model fashion, aveam defilari, postam in reviste… pana ceva urat s-a intamplat.

  Asa cum e si normal, lumea are nevoie de tine doar cand totul e bine. Cand ceva rau se intampla, esti inlocuit. Asa am patit si eu, cand ma lovisem la picior si pentru o perioada nu am mai putut sa fac sedinte foto. Din cauza asta am pierdut contractele si tot ce facusem pana atunci ca model.

  Ce-as fi facut daca nu era Preziosa, sa ma ajute cu banii?

  Ca sa vezi, ce usor au renuntat ei! Si deja ma obisnuisem cu un oarecare lux, ca aveam bani frumosi ca model, nu pot spune ca nu-mi mergea bine. Iar cand m-am vazut in situatia asta, n-am stiut ce sa mai fac. Stateam intr-un apartament cu chirie care era scump, aveam cheltuieli destul de mari… ce sa fi facut?

  Desi imi revenisem cu piciorul, pierdusem totul pe partea cu modeling-ul. Nevrand sa renunt la aceasta viata in care imi permiteam totul, m-am angajat la Preziosa Iasi ca model de videochat.

  Mi-a placut de la inceput, pentru ca desi e putin diferit domeniul, se refera tot la frumusete. Tot frumusete “vand” si la Preziosa. Mi se pare acelasi lucru, doar ca de data asta stau in fata unui computer si ma folosesc de taste sau de voce. Insa tot frumoasa si aranjata sunt. Totul depinde de asta.

  Dupa un timp, mi-am dat seama ca jobul acesta in videochat nu numai ca m-a salvat de tot din situatia aceea urata, dar e si mai bine ca inainte! Riscam sa pierd si apartament si tot, dar imediat am castigat bani la Preziosa, chiar din prima zi.

  Macar la Preziosa am tot ce mi-a lipsit vreodata!

  De la 100 si chiar pana la 350 de dolari intr-o zi, asa se numarau castigurile mele in videochat la Preziosa. Asta a insemnat ca am inceput s-o duc chiar si mai bine decat inainte. Acum, daca stau sa ma gandesc bine, poate e mai bine ca s-a intamplat asa.

  Mai bucuroasa si mai implinita ma simt la Preziosa. Mai ales ca aici sunt tratata cu mai mult respect decat eram inainte, sunt apreciata ca model de videochat si mereu premiata pentru eforturile mele.

  Mi-e mai bine din toate punctele de vedere la Preziosa Iasi si sunt fericita! Lucrurile se intampla in viata cu un scop, iar Preziosa a aparut sa ma salveze 😀

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img