More
  AcasăAngajari videochatIn momentul cand mi-am luat o masina, Preziosa mi-a oferit 1000 lei...

  In momentul cand mi-am luat o masina, Preziosa mi-a oferit 1000 lei premiu

  Premii si bonusuri asa cum se dau la Preziosa Iasi n-am mai intalnit niciodata. Pentru orice se intampla aici, PAF inca un premiu :))) Zici ca e studio de premii, nu studio de videochat. Da serios, pe bune acum.

  Era o fata care s-a angajat aici si apoi si-a adus si prietena, iar pentru asta studioul i-a dat 2000 de lei premiu ca si-a adus si prietena. :O A mai fost o faza ca un model castigase nu stiu ce premiu pe site-urile de videochat, iar Preziosa ii daduse o vacanta pentru asta.

  Banii nu sunt o problema cu Preziosa, vin de peste tot

  Si cate si mai cate… mai e chestia ca pana si la inceput se ofera 400 de lei la interviu la Preziosa, si apoi se incepe cu bonusul de angajare de la 1000 si pana la 13.000 lei cash. Acest bonus de angajare nu e nimic altceva decat bani dati ca premiu pentru ca te-ai angajat si atat.

  Eu ca model aici am foarte multe bucurii, sincera sa fiu. Se iveste ori de cate ori se poate sansa sa primesc cate ceva. Pe langa ce-am spus mai sus, e vorba si de bonusul de angajare, care este in relatie directa cu castigurile zilnice. Daca am castiguri zilnice intre 400 si 2000 de lei, am si bonusuri saptamanale intre 60 si 9000 de lei.

  Cu cat castig mai multi bani intr-o zi, cu atat primesc si un bonus mai mare la sfarsit de saptamana. Mie imi convine. Iar pe langa faptul ca modelele deja se bucura de sedinte de infrumusetare oferite gratis de catre Preziosa la fel si fel de saloane de lux, se mai ofera si sedinte de make-up in fiecare zi inainte de turele de munca.

  Premii, servicii gratis, bonusuri, concursuri, vacante. Poate fi mai perfect de atat?

  Apoi mai sunt premiile ce tin de castiguri in general. In afara bonusurilor saptamanale, Preziosa mai ofera si alte premii ce constau in lucruri materiale, operatii estetice sau vacante, in functie de concursurile de pe site-urile de videochat. Totul se refera la castiguri si la premii, pe bune.

  Dupa ce mi-am luat permisul si am cumparat o masina din castigurile avute in videochat la Preziosa, studioul m-a mai intampinat cu 1000 de lei drept recompensa. Na, uite si tu 😐 CE treaba aveau ei sa-mi dea bani ca am luat o masina?:)) iti zic eu, premiile au luat-o razna aici, e nebunie curata :)):X deci, e super, pe scurt!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img