More
  AcasăPreziosaCu Preziosa Iasi trebuie sa "am grija ce-mi doresc", ca se indeplineste!

  Cu Preziosa Iasi trebuie sa „am grija ce-mi doresc”, ca se indeplineste!

  Stii vorba aia „ai grija ce-ti doresti, ca se indeplineste”? Ei bine, vorba aia o aplic in fiecare zi de cand sunt la Preziosa, dar nu intr-un sens rau, ci intr-un sens bun. De ceva vreme incoace, m-am angajat ca model de videochat. Si stii ce? Imi place! Mi-a placut ideea de a putea vorbi pentru a castiga bani.

  Ca stii cum e, doar suntem femei… ne place sa vorbiiiim, oho…:”> :))) Eh, glumesc si eu. Imi place ca la Preziosa imi pot exersa aceasta calitate de a convinge, pentru ca pana la urma asta inseamna videochatul pentru mine. Arta convingerii prin cuvinte, sa-mi conving admiratorii online sa vorbeasca cu mine pe net, sa cheltuie bani pe pagina mea…

  Cred ca doar fetele destepte pot castiga bani in acest fel

  Si…nu stiu, nu cred ca toate fetele pot face asta. Adica mie mi se pare o abilitate, nu stiu de ce unii vad videochatul ca pe ceva rau. Probabil pentru ca stiu ca nu-s in stare sa castige bani din vorbe, asa ca mine. Ca de-ar putea, ar veni toti gramada. Dar sa lasam asta.

  Preziosa imi place pentru ca aici orice dorinta mi se pare realizabila. Sincer, nu vreau sa par pesimista, dar inainte chiar orice-mi propuneam, nu-mi reusea. cand n-ai bani si resurse, cum naiba sa reusesti, nu?

  Adica hai, imi doresc o masina, imi doresc haine din mall, imi doresc vacante. Pai si bun, cum le obtin? Din jobul la care nu castigam mai mult de 1300 lei lunar? Din acel job sa-mi indeplinesc eu visele? Da, cum sa nu! Si uite asa a inceput sa mi se schimbe viata.

  E de ajuns sa-mi propun ceva, ca Preziosa va face o realitate din asta

  Cand am inceput sa gandesc ca asta nu e de ajuns, ca-mi trebuie ceva mai mult, m-am apropiat tot mai tare de Preziosa. Si cand, in sfarsit, am realizat ca asta-mi trebuie, m-am si angajat fara retineri. Si observ cu placere ca zi de zi am cate o noua experienta foarte frumoasa.

  Daca imi propun in gandul meu ca astazi sa-mi cresc castigurile de la 540 de lei la 600 de lei sau mai mult, ma crezi ca pot? Totul tine de determinare la Preziosa. De asta e usor ca aici sa obtin mai orice imi doresc de la viata, mai putin timp. Timpul trece, nu il mai pot obtine inapoi. In rest, Preziosa imi poate aduce orice vreau.

  De la bani, lucruri materiale, pana la vacante si tot felul de distractii. Asadar, acum cand imi doresc ceva, sunt atenta la ce-mi doresc, pentru ca din castigurile de la Preziosa imediat  o sa am parte de acel lucru!:3

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img