More
  AcasăAngajari videochatLucky Studio este un studio prietenos pentru orice fata-si doreste bani!

  Lucky Studio este un studio prietenos pentru orice fata-si doreste bani!

  Am auzit fel si fel de povesti despre studiouri, despre anumite fete, despre experientele lor si mereu am reusit sa raman surprinsa, dar nu intr-un mod placut, pentru ca eu ma gandeam ca toate studiourile sunt ok si misto ca Lucky Studio. Nu credeam ca fiecare studio are “chestiile” sale, sa zic asa.

  Eu imi imaginam ca la fiecare studio e normal ca o fata sa fie primita frumos, cu caldura si blandete si trebuie tratata la fel, pe toata perioada contractului. Nu mi-am dat seama ca poate nu toate fetele-s asa norocoase ca mine, sa se bucure de-un studio atat de ideal precum Lucky Studio.

  De la inceput mi s-a aratat cat de profesionist este Lucky Studio

  Sa o luam cu inceputul. Eu, cand am mers prima data la Lucky Studio, am sunat pentru interviu si mi s-a vorbit foarte frumos. Nimeni nu m-a tratat in sictir sau cu superioritate si au fost foarte corecti in ceea ce a privit interviul.

  La interviu, mi-au platit taxiul cu care am ajuns la studio si apoi mi-au explicat intr-un mod dragut tot ceea urma sa experiementez in videochat la Lucky Studio. De fapt, Claudia este cea care s-a ocupat de interviul meu. O femeie de milioane, de altfel, care mi-a devenit si prietena.

  Dupa aceea, am fost chemata la Lucky Studio pentru sedinta foto, dupa ce ma hotarasem ca vreau sa lucrez. Bineinteles ca sedinta foto a decurs super bine si m-am simtit inconjurata numai de profesioniste, care si-au facut treaba asa cum era si normal.

  La studio primesc castiguri mari, sedinte foto si make-up gratis

  Imediat dupa aceea, am si putut lucra dupa o zi, doua. Deci, s-au miscat foarte repede si si-au dat interesul sa ma ajute, ceea ce e ok. Acum sigur o sa spui ca toate studiourile fac asa, dar nu e. Multe nici macar nu iti ofera o sedinta foto, ci te pun sa aduci tu poze de acasa.

  In schimb, la Lucky Studio am parte de sedinte foto gratis, de transport gratuit zilnic, de make-up zilnic si de training super pro. Deja e altceva, sa recunoastem. Numai cu trainingul am auzit ca o multime de fete au probleme, ca niemni nu le ajuta la studio.

  Pai eu, la Lucky Studio, am cred ca un colectiv atat de misto incat ma simt cea mai iubita, ajutata si respectata in acest loc. Pe bune, n-am gasit job mai primitor, cu oameni mai prietenosi decat la Lucky Studio Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img