More
  AcasăAngajari videochatDe ce și-ar dori o femeie să lucreze la la Lucky Studio

  De ce și-ar dori o femeie să lucreze la la Lucky Studio

  Femeile sunt nişte creaturi fantastice şi uneori foarte nehotărâte, dar de cele mai multe ori sunt tare iubitoare şi ambiţioase să reuşească în viaţă. Aşa şi cu fetele de la videochatul Lucky Studio din Iaşi. Sunt atrăgătoare, determinate şi mai presus de toate, sunt doritoare de a face bani uşor, într-un timp scurt. Şi eu mi-am dorit acest lucru pentru mine. Dat fiind faptul că sunt tânăra şi am toată viaţa înainte, am dorit să mă axez pe un job care să mi se potrivească şi de la care să am de câştigat cât mai repede. Aşa am ajuns la Lucky Studio Iaşi.

  Am multe colege care lucrau deja în videochat şi nu se fereau. Nici eu nu m-am ferit, dar nici nu îmi place să fiu catalogată, drept pentru care sunt recunoscătoare că în contractul de muncă încheiat cu cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară apare trecut jobul de “Operator pc” sau ceva de genul. Femeile sunt sălbatice prin natura lor, însă ar face şi compromisuri pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Un job mai bun, o carieră mai strălucită, un bărbat mai iubitor…În ceea ce priveşte locul de muncă, pot spune că şi eu am făcut mici compromisuri pentru a lucra în cadrul videochatului Lucky Studio.

  Eu munceam deja undeva în Iaşi şi voiam totuşi să îmi dau demisia ca să îmi găsesc ceva mai bun. Şefii trăgeau de noi că să terminăm muncă mai repede pentru a ne da şi altceva de făcut, banii erau aceeaşi ba chiar au mai scăzut, iar munca depăşea câteodată şi programul obişnuit de 8 ore pe zi. Este şi normal să îţi doreşti mai mult de la tine, dacă tu crezi că poţi mai mult şi că în altă parte îţi va fi mai bine. Aşadar, am renunţat la ceea ce făceam deja şi am trecut la a fi model de videochat la Lucky Studio. Pur şi simplu, am căpătat încredere în acea echipă de femei de la studio şi am decis să renunţ la tot pentru a intra în marea aventură Lucky Studio Iaşi.

  Femeile au nevoie de un mediu în care să se simtă protejate, răsfăţate şi ca acasă, alături de cei dragi lor. Cu cât mai mult sprijin primeşte o femeie, cu atât mai multă dedicare va acorda în ceea ce face. Aşadar, pentru mine videochatul Lucky Studio a fost cea mai bună soluţionare a problemelor. Recomand cu căldură!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img