More
  AcasăJob-ul meuCe înseamnă să lucrezi la Lucky Studio – cel mai bun studio...

  Ce înseamnă să lucrezi la Lucky Studio – cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară!

  Am căutat multă vreme să mă angajez: peste tot ţi se cere experienţă, peste tot eşti întrebată unde ai mai lucrat, peste tot descoperi că plata nu e ceea ce te aşteptai. După ce am trecut şi prin experienţele astea, am ajuns printr-o întâmplare fericită la Lucky Studio – despre care aveam să aflu că este cel mai mare studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

  Spun că a fost o întâmplare fericită pentru că nu am mers acolo cu scopul declarat de a susţine un interviu. Pur şi simplu aşteptam o prietenă care trebuia să termine tura de muncă. „Interviul” a fost o discuţie pe care am avut-o cu managera Lucky Studio – am aflat mai târziu de fapt că ea era managera. Câteva întrebări simple, mai mult o discuţie liberă – aşa a fost interviul la care am zâmbit în continuu pentru că îmi plăcea cum mi se vorbeşte. După ce a ieşit şi prietena mea din tură şi şi-a luat plata, am rămas surprinsă. Managera m-a întrebat, mai în glumă, mai în serios, „Când poţi să începi?”. „De acum!” am răspuns în gând, dar am venit totuşi ziua următoare.

  Ce înseamnă să te angajezi la Lucky Studio? Să vă răspund la această întrebare ar putea dura destul de mult, aşa că voi încerca să vă spun pe scurt. Următoarea zi am fost luată de acasă de maşina studioului de videochat din Iaşi, condusă de o şoferiţă angajată – tot personalul este compus din fete şi femei. Am ajuns la Lucky Studio, am semnat contractul pe o lună – mi-am zis că e suficient pentru început – şi apoi au început să „curgă” beneficiile.

  Chiar şi la un contract semnat pe o lună ai parte de bonusuri la Lucky Studio – aşa se procedează la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din România. Bonusuri înseamnă transport gratuit până la studio şi înapoi, make-up şi coafură, şedinţe foto pentru portofoliul de model, cursuri gratuite de limbă engleză şi franceză.

  Nu este un bonus, dar eu aşa am privit lucrurile astea: poţi să alegi orice la Lucky Studio. Tura în care vrei să lucrezi, zilele în care poţi să vii, camera în care vei lucra şi chiar plata la zi. Asta pentru că modelelor angajate la studioul de videochat Lucky Studio li se oferă absolut toate condiţiile. Am deja 5 luni de când lucrez – am mai semnat un contract pe încă 6 luni după cel de ]o lună. Probabil că voi continua, pentru că a lucra la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară este o ocazie pe care nu vreau să o ratez!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img