More
  AcasăDespre videochatSunt mulţumită de mine şi de locul meu de muncă la Lucky...

  Sunt mulţumită de mine şi de locul meu de muncă la Lucky Studio!

  Astăzi am zâmbit larg şi nu mi-a venit să cred că, în sfârşit, Dana m-a înţeles. Să recapitulăm, Dana este prietena mea din copilărie. Ştii, genul acela de om care nu te lasă nici dacă pleacă în celălalt capăt de ţară; omul acela pe care îl suni şi ziua şi noaptea şi i te confesezi şi te ascultă, chiar dacă nu are totuşi timp sau chef. E acolo când ai nevoie de el.

  Dana nu a fost de acord cu mine să lucrez la Lucky Studio. Îmi spunea că nu este de mine acolo, că ea nu ar face asta şi că să mă mai gândesc. Asta era la început, când nici eu nu ştiam prea bine ce şi cum e acolo. Auzisem şi eu de la unii şi am zis că aş dori să încerc. Jur că la început credeam că e mai bine să nu spun la nimeni, însă pe ea nu o puteam minţi. I-am spus: „Draga mea, cred că mi-aş dori să încerc să lucrez la videochat. Am găsit un job la Lucky Studio.”

  Nebunia ei a început imediat. Cum, de ce, mai gândeşte-te! Ce s-a schimbat? Păi să vedem: în primul rând, eu nu am ales orice loc, ci Lucky Studio şi pentru cei care nu ştiu este cel mai bun videochat din Iaşi şi din ţară. O spun şi premiile pe care ei le-au câştigat. În al doilea rând, lăsând premiile la o parte, aici este vorba de un studio cu pretenţii, la modul că îţi oferă toate condiţiile. Ei au pretenţia ca fetele lor ca şi echipă să fie cât mai sus, stimată, admirată.

  De când am început să lucrez la Lucky Studio am început să fiu şi eu cu pretenţii. Am început să apreciez calitatea, să îmi dau seama că ceea ce fac trebuie răplatit ca atare, că merit mai mult şi aşa mai departe. Am învăţat că ceea ce îmi doresc în viaţă înseamnă muncă şi asta fac, cu drag, în fiecare zi, la Lucky Studio.

  Dacă am reuşit să o conving pe Dana că am toate condiţiile de a lucra la Lucky Studio cu drag, înseamnă că e cu adevărat bine pentru mine. Chiar ea mi-a spus: zâmbesc mai mult, sunt mult mai deschisă cu orice subiect şi că îi place că îmi trăiesc viaţa. Plus, ceea ce adaug eu, câştig foarte bine din asta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img