More
  AcasăPreziosaCastiguri mari, gratuitati o mie, bonusuri, ce mai, Preziosa are tot ce-i...

  Castiguri mari, gratuitati o mie, bonusuri, ce mai, Preziosa are tot ce-i trebuie!

  Am ajuns la concluzia umila ca Preziosa Iasi este singurul studio de videochat din tara asta care mai face lucrurile sa mearga asa cum trebuie si ofera modelelor de videochat tot ceea ce merita pentru a se simti ele bine. Si-mi place asta, imi place foarte mult, ca altfel nu as mai fi lucrat eu de 3 ani aici, nu? E de la sine inteles ca eu, ca femeie, nu pot sta undeva unde nu-s bine primita sau tratata cum trebuie.

  Stiu de videochat de ceva vreme… Preziosa nu e prima mea experienta in videochat, in sensul ca nu eram total nestiutoare cu privire la acest subiect atunci cand m-am angajat. Mai stiam una, alta. Dar stii ce mai stiam eu? Ca acum multi ani, modelele de videochat erau tratate ca niste regine, fiindca erau putine fete care aveau curajul sa lucreze in acest domeniu.

  Acum sunt mai multe fete care vor sa-si depaseasca si ele conditia astfel si, bineinteles, patronii de studiouri au inceput sa fie delasatori, crezand ca mereu se gasesc alte angajate si toata lumea poate fi inlocuita. Uite asta nu-mi place mie, aroganta asta, indiferenta asta fata de fete.

  Preziosa e ales de iesence din mai multe puncte de vedere…

  La Preziosa Iasi nu ai sa vezi asa ceva. In primul rand ca aici lucreaza NUMAI fete si fiecare intelege ce simte o femeie si ne ajutam intre noi, cum e si normal. E respect si chiar multa caldura intre modelele de la Preziosa, pentru ca mereu cand iesim la pauza radem si ne simtim bine si niciodata nu-ti auzi vorbe, totul ramane intre noi.

  Mai mult, Preziosa este un studio de videochat discret, care se face iubit de toate iesencele prin bonusurile, ofertele financiare, comisioanele mari din castiguri pe care le ofera, premiile, cadourile, rasfatul. Tot, tot, absolut tot. Totul este bine pus la punct la Preziosa.

  Si desi lucreaza cu o echipa care are experienta in domeniu de mai bine de 10 ani, Preziosa a stiut mereu cum sa-si trateze modelele, niciodata nu m-am simtit insultata in vreun fel sau suparata de ceva, mereu am venit cu drag aici.

  Da, stiu ca aici castig poate vreo 3000-4000 de lei intr-o saptamana si mai primesc si-un bonus de cateva zeci de lei pentru asta in fiecare duminica, sau bonusuri de angajare de pana la 12.600 de lei, dar ma bucura si faptul ca sunt tratata cum trebuie. Nimic nu e mai important decat asta. Si se pare ca multi uita.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img