More
  AcasăHeyluxCe m-as face eu daca n-as avea jobul de la Heylux?

  Ce m-as face eu daca n-as avea jobul de la Heylux?

  Sa fiu sincera, nu ma prea pricep la multe lucruri, de ce sa mint. N-am cine stie ce studii superioare sau calitati iesite din comun, sunt o fata simpla care a vrut sa munceasca pentru a fi independenta. Dar asta nu inseamna ca daca n-am cine stie ce diplome sau calitati la “dosar”, nu merit sa lucrez intr-un loc bun.

  Merit asta la fel ca oricine altcineva, pentru ca o diploma nu poate vorbi despre caracterul unui om, si n-am primit cine stie ce sanse sa dovedesc asta. Decat la Heylux. Aici mi s-a oferit sansa sa fiu eu, sa muncesc pentru ceea ce cred, fara sa mi se ceara o experienta exagerata, diplome sau studii fara rost.

  La Heylux n-a contat cine sunt, ci a contat ce vreau sa fac cu viata mea. Vreau bani si o viata buna? Bun, locul meu e la Heylux. Ca-s mai mica de statura, mai inalta, mai cu forme sau mai slabuta, n-a contat in niciun moment in acest studio de videochat, tot ce a contat a fost sa am dorinta de a-mi schimba situatia financiara.

  La Heylux nu se pune accent pe cine esti, ci pe ce vise ai

  heylux videochat
  heylux videochat

  Aici chiar nu se pune accent pe cine esti sau pe ce stii si am apreciat acest lucru mai mult decat orice. Pentru ca in multe locuri eram privita de sus si nu-mi placea asta. Am vrut un loc de munca unde toata lumea sa fie egala, indiferent de cunostinte, iar ca model de videochat la Heylux am reusit sa gasesc asta.

  Muncind aici, mi-am dat seama totodata ca oricum n-ar fi contat daca gaseam job in alta parte, pentru ca n-as fi rezistat de una singura. Imi tot spun ca as fi pierduta daca n-as lucra la Heylux, si asa e. Oare stii din ce motiv? Pentru ca ma gandesc la chirie, la facturi, numai la cheltuielile in casa care ma ajung la peste 1300 de lei.

  Nu mai pun si faptul ca mai si fumez, asta ar fi vreo 500 de lei pe luna numai pentru tigari. Si unde ajung? Ca dintr-un salariu minim nici macar aceste lucruri nu reuseam sa le platesc. Si ce faceam, stateam si ma gandeam cu teama in fiecare luna ca vine ziua de platit chiria si eu n-am bani?

  De bine, de rau, la Heylux castig pana la 2000 de lei zilnic

  Sau ca raman fara curent, apa, caldura, ca nu pot plati facturile? Numai cand imi pun intrebarile acestea ma ia cu fiori. Si ca sa nu fiu nevoita sa traiesc cu gandurile acestea, mi-e mult mai bine la Heylux. Aici orice model castiga pana la 2000 de le intr-o zi, chit ca are diplome sau nu.

  Cred ca asta e mai important decat orice. Tu ce crezi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img