More
    AcasăPreziosaLucrand la Preziosa sunt mereu cu un pas inainte in viata

    Lucrand la Preziosa sunt mereu cu un pas inainte in viata

    Mereu voi fi cu un pas inainte atata timp cat voi fi la Preziosa Iasi. Obisnuiam sa nu am cine stie ce realizari in viata, stii… sa fiu mai mult cu un pas sau doi inapoi, nu prea inaintam. Si cu cat dadeam gres mai des, cu atat mai tare ma pierdeam si-mi venea tare greu sa-mi revin inapoi pe pozitie.

    Aveam obiceiul de a-mi da demisia foarte des, pentru ca ma enervam intruna. Iar dupa ce-mi dadeam demisia, aveam un fel de blocaj. Ma blocam acolo unde eram si nu mai inaintam, ma gandeam ca am numai esecuri in viata si n-o sa reusesc. Pana la momentul in care vedeam ca n-am cu ce plati utilitatile, facturile, chiria.

    Duceam totul pana la limita. Apoi gaseam alt job repede, iar plictiseala si nervii reveneau. Nu stiu cum reuseam sa fiu asa, nici eu nu-mi dau seama, dar poate nu erau potrivite pentru mine acele joburi. De fapt, acum cand ma gandesc la asta, sigur nu erau bune pentru mine.

    Imi place sa fiu la Preziosa, nu intentionez sa plec undeva

    Ca vad acum ca sunt la Preziosa de ceva timp si nu simt nevoia sa plec nicaieri, din contra ca simt nevoia sa evoluez, sa fac ceva sa fiu tot mai buna. Sa fie si echipa de la Preziosa mandra de mine ca m-a ajutat in tot ce mi-am propus, dar sa fiu si eu mandra de mine.

    Pentru ca rareori am fost eu mandra de vreun lucru pe care l-am facut. Acum, insa, chiar ma bucur de ce am realizat alaturi de Preziosa ca model de videochat. Cel putin stiu ca nu mai am decaderi din acelea si nici blocaje. Mintea imi este limpede si vad lucrurile intr-un mod cat mai pozitiv posibil.

    Lucrand in acest mediu de femei, fiind zilnic cu ele, vorbind de castiguri, de viitor, vazand ce succes au ele… ma determina si pe mine sa fiu asa, deci stiu ca n-o sa mai fiu niciodata cu un pas in urma. La Preziosa chiar n-am cum sa mai gandesc asa, pentru ca acest job in videochat e creat in asa fel incat sa te motiveze.

    Ah, ma simt pierduta? Stai sa vezi dupa ce castig vreo 160 de dolari la Preziosa intr-o zi si dupa ce primesc bonusul saptamanal de pana la 3000 de lei, atunci sa vezi ce-mi trec toate!:)) Sunt cu un pas, cu milioane de pasi inainte datorita acestui job in videochat, pentru ca-mi aduce tot ce n-am putut reusi pana acum de una singura.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai noi articole

    spot_img