More
  AcasăPreziosaCele mai frumoase zile la Preziosa sunt … toate, ca zi de...

  Cele mai frumoase zile la Preziosa sunt … toate, ca zi de zi primesc bani!

  Pentru anumiti oameni, cele mai frumoase zile la munca sunt cele in care isi primesc salariul sau ceva prime, cam pe acolo se opreste fericirea. In general, pentru toata lumea cam numai asta inseamna fericire, si e pacat, avand in vedere ca eu la Preziosa n-as putea sa imi aleg o zi din luna care sa fie mai frumoasa, toate zilele lucrate aici sunt!

  Deoarece eu nu astept sa primesc salariul dupa o luna de munca in videochat la Preziosa, eu am venituri pe fiecare zi, in functie de cat stau online, de cat imi dau interesul, de ambitia mea… Totul depinde de anumite lucruri, cum e si normal de altfel.

  La Preziosa castig bani usor si placut

  Dar ideea este ca lucrurile acelea de care depind castigurile mele zilnice la Preziosa Iasi nu sunt grele de indeplinit, tocmai de asta e frumos totul. De asta jobul meu aici este usor, munca imi este radical usurata prin faptul ca am toate conditiile necesare, incepand de la calculatorul performant cu dotarile sale, pana la decorul splendid si curatenia de milioane.

  In timp ce poate pentru alta lume banii depind de orele lungi de munca si stresul continuu, eu ma bucur de privilegiul de a sta doar 8 ore pe zi la Preziosa, sa-mi aleg 5 zile pe saptamana in care sa lucrez si absolut in fiecare zi primesc la sfarsitul celor 8 ore de videochat o suma de la 400 de lei in sus.

  Sunt zile in care castig fix 400 de lei, sau zile in care depasesc 400 de lei, lucrul acesta intamplandu-se de cele mai multe ori. In momentul in care eu stiu ca azi merg la Preziosa pentru a pleca acasa cu o suma mai mare de 400 de lei, ziua mea este automat mai frumoasa.

  In mod normal, castig de la 400 de lei in sus in fiecare zi

  Mai mult de atat nu pot cere, pentru ca este deja maximul pe care o fata il poate avea in Romania. Gandeste-te ca sunt afaceri mici care au profit atat pe zi, iar eu nu trebuie sa am afaceri, trebuie sa am un job la Preziosa Iasi pentru a castiga banii acestia.

  Normal ca orice zi e frumoasa aici, in acest caz, pentru ca nu merg la munca cu gandul ca muncesc o luna pentru niste bani care nici nu se simt. Stiu ca merg la Preziosa pentru bani castigati in fiecare zi, care sa imi “evapore” toate problemele din viata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img