More
  AcasăPreziosaLucrez de 4 ani in videochat, iar Preziosa e cel mai tare...

  Lucrez de 4 ani in videochat, iar Preziosa e cel mai tare din Iasi

  Am atatia ani in domeniul videochatului, incat ajunsesem sa cred ca le stiu pe toate si nimic nu ma poate uimi. Am crezut ca stiu cum merge treaba cu toate studiourile, sau cel putin alea cunoscute, dar nu era asa. Uite ca de Preziosa nu am stiut ca este asa avantajos, am aflat de la o prietena care lucreaza in domeniu.

  Eu am lucrat 4 ani ca model de videochat in Bucuresti si apoi m-am mutat inapoi in Iasi (unde m-am nascut), si m-am lasat pentru o perioada. Aveam anumite dubii si incertitudini cu acest domeniu, eram dezamagita si nu prea mai voiam. Vorbeam cu o prietena la cafea si din una in alta, ea mi-a zis ca este model de videochat.

  Am aflat lucruri foarte misto despre Preziosa Iasi. Nu ma asteptam!

  Lucrurile astea nu prea se spun si de asta nu stiam ca era model de videochat, pentru ca nici ea nu stia de mine. Desi eram prietene, am decis sa fim mai retrase cand a venit vorba de acest subiect. Dar acum cand am vazut ca putem avea incredere, ne-am destainuit una alteia.

  Asa am aflat ca lucreaza de cateva luni la Preziosa si am vazut cat e de multumita. Bai, deci se vedea pe chipul ei ca are o viata linistita, departe de probleme si griji. Daca ma vedeai pe mine cum eram la Bucuresti, nu ai fi spus acelasi lucru. Aveam cearcane si eram mereu obosita si stresata.

  Castigam bani, dar nu se merita pentru ca nu erau conditiile pe care le voiam eu. Credeam ca asa merge treaba cu toate studiourile, dar am aflat ca mai sunt si studiouri ok. Preziosa, de exemplu, pare foarte ok in conceptia prietenei mele. Si o cred, pentru ca nu are motive sa ma minta.

  Am toate motivele sa ma angajez si eu in videochat la Preziosa

  Nici n-ar putea sa ma minta, pentru ca am experienta in acest domeniu si-mi dau seama usor de multe lucruri. Dar faza e ca ea la inceput a primit bonus de angajare la Preziosa, apoi i s-a oferit un comision mare din castiguri, apoi a inceput sa beneficieze de bonusuri de performanta in fiecare saptamana, si-a facut un program cum a vrut, si-a ales ce camera a vrut si lucra asa cum isi dorea.

  Cu toate astea, ea mai beneficia si de sedinte de make-up gratis in fiecare zi, sedinte foto, sedinte video, transport gratuit, training specializat in videochat siiii…cursuri de limba engleza (lucru pe care niciun alt studio nu-l ofera- daca nu stii engleza, nu te angajezi). Stii ceva? Cred ca o sa ma angajez si eu la Preziosa Iasi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img