More
  AcasăConfesiuniLucky Studio şi de ce să lucrezi în videochat

  Lucky Studio şi de ce să lucrezi în videochat

  Este destul de greu să găseşti în zilele noastre un job care să fie şi bine plătit, să aibă şi condiţii de lucru mai mult decât bune dar şi alte beneficii. Lucky Studio le îndeplineşte însă pe toate. Cum aşa? Vă explic în continuare.

  În primii ani de studiu în Iaşi viaţa poate fi destul de grea – orice studentă o ştie. Asta până am auzit de Lucky Studio din discuţiile unor colege. Nu vreau să vă plictisesc cu detalii despre cum era viaţa mea înainte, ci vă prezint doar cum s-a schimbat cu totul situaţia în momentul în care m-am angajat la Lucky Studio.

  De ce să nu recunosc, am mai încercat diverse alte joburi, chiar în acelaşi domeniu, dar ceea ce am obţinut au fost doar frustrări. A fost necesar un singur interviu, o singură discuţie cu managera Lucky Studio şi o singură vizită la studio pentru a mă convinge că fac alegerea potrivită.

  Nu aveam cu mine decât un zâmbet pe buze însă a fost suficient. Zâmbetul s-a tot mărit când am observat inevitabil în ce condiţii se lucrează la Lucky Studio. Desigur la interviu mi s-au prezentat beneficiile angajării, însă nu prea îmi venea să cred, pentru că mai lucrasem şi la alte studiouri. Întrebată de când pot să încep, am spus „De acum!” – nimic mai simplu!

  Nu eram aranjată – de asta s-au ocupat fetele de la make-up şi hair-style. Mă gândeam că mi se va retrage din bani pentru aceste servicii, însă acestea vin ca şi bonus la angajare (contractul l-am semnat pe 3 luni). Apoi a venit şi şedinţa foto – pentru că fetele la Lucky Studio sunt tratate ca nişte prinţese şi li se oferă un pachet complet de servicii pentru ca munca să le fie cât mai uşoară.

  Cea mai mare supriză a mea a fost când am fost pusă să aleg camera în care voi lucra. TOATE camerele erau mobilate într-un stil foarte luxos, cum poţi vedea numai prin reviste de specialitate. Un mare WOW aveam în minte şi cam atât.

  Câteva sfaturi, câteva recomandări de la colege şi am început tura de lucru. Au trecut cele 8 ore şi am dat să plec, însă am fost oprită şi întrebată dacă nu vreau să încasez banii câştigaţi în acea zi. BA DA, cum să nu vreau? 🙂

  Pentru mine Lucky Studio a venit ca o adevărată salvare. Condiţiile de muncă sunt excelente, programul de lucru este flexibil, banii câştigaţi depăşesc cu mult alte salarii, aşa că la întrebarea „De ce să lucrezi la Lucky Studio?” nu găsesc decât un răspuns: „De ce nu?!”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img