More
  AcasăHeyluxMi-am facut cadou o masina din banii castigati in 7 luni la...

  Mi-am facut cadou o masina din banii castigati in 7 luni la Heylux!

  Cine zice ca o femeie nu-si poate permite sa aiba tot ce vrea, fara sa depinda de cineva? O femeie poate fi independenta, mai independenta decat oricine si asta pentru ca exista sansa unor joburi la Heylux Iasi. Asta e parerea mea, cel putin, ca de cand s-a inventat videochatul, orice femeie care lucreaza in domeniu poate avea tot ce vrea.

  Eu n-am avut nevoie de nimeni pentru a-mi cumpara masina dorita. Mai sunt fete care mai depind de parinti sau de iubitii lor, dar eu de ce as face asta atunci cand am locul de munca in videochat la Heylux si castig lunar si peste 2.500 de dolari? Tocmai eu sa ma plang de o viata naspa?

  De cand sunt la Heylux, zambesc mai mult

  Haha, am o viata mai misto ca niciodata!:X Cum sa am nevoie de cineva sa-mi cumpere lucruri, cand e mult mai super atunci cand mi le cumpar eu. Stii ce sentiment misto am avut cand am coborat prima oara in fata prietenelor mele din masina cumparata din banii mei?

  Si bani cash, nu imprumuturi, nu nimic. In 7 luni de videochat la Heylux am reusit sa strang banii care mi-au adus aceasta masinuta super. Am luat-o la mana a doua, pentru ca nu se merita sa cumpar o masina noua, dar nu te gandi ca nu e ingrijita. E fix pe placul meu si cred ca multa lume ma invidiaza, mai ales cei care stiu ca mi-am luat-o din urma muncii mele si n-am depins de nimeni.

  Tie ti-ar placea sa ai castiguri de la 400 de lei in sus in fiecare zi la Heylux si bonusuri in fiecare duminica mai mari de 500 de lei, poate chiar si pana la 6.000 de lei, sau ti-ar placea sa-ti dea bani ai tai sa iubitul de shopping, club, vacante? Asa credeam si eu, parca tot mai bine e cand stii ca esti pe picioarele tale.

  Cu castigurile de peste 2.000 de dolari lunar, mi-am luat masina

  Esti si mai respectata de toata lumea atunci cand banii castigati de tine iti aduc aceste lucruri. Poate vad eu gresit situatia, dar o femeie independenta e si mult mai sexy, mult mai classy. Ca model de videochat la Heylux imi permit sa dau bani pe-o geanta Guess, Musette, de peste 600 de lei, sau pantofi de pana la 2.000 de lei. Mi-e usor sa dau banii acestia la shopping, pentru ca ii am. E altceva, cu totul altceva.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img