More
  AcasăDespre Lucky StudioDacă ești o ieșeancă deschisă la minte, videochatul e perfect pentru tine

  Dacă ești o ieșeancă deschisă la minte, videochatul e perfect pentru tine

   

   

         În viaţă, toate femeile au parte de acel “must have” care le reprezintă viaţa şi tot ceea ce înseamnă ele. Cu toate avem un lucru de care depindem şi care ne este esenţial în viaţă.

              Este ca o dependenţă plăcută din care nu ne putem opri pentru că ne reprezintă.

              Ei bine, la fel este şi când vorbim despre joburi. Aşa cum putem să ne alegem lucruri care să ne reprezinte de-a lungul vieţii, aşa trebuie să ne alegem şi jobul.

              Este foarte important ca locul nostru de muncă să fie cel care ne reflectă personalitatea şi care spune cel mai bine cine suntem noi.

  Lucky Studio

              Modul în care tu îţi construieşti viaţa pe baza jobului

              În funcţie de jobul pe care îl ai vei putea fi văzută cu anumiţi ochi în societate. Oricum, nu societatea contează.

              Dar, pentru bunăstarea ta şi pentru liniştea ta, ai nevoie de un job care să îţi aducă tot confortul pe care îl vrei.

              Aşa cum spuneam şi mai sus, femeile au nevoie acel job care să le reprezinte şi care să fie un “must have”. Şi care este acela? Ce job poate şi absolut esenţial femeilor?

  Lucky Studio

              De ce Lucky Studio este cel mai potrivit loc pentru femei

            Când vorbim despre femei, un job care să fie esenţial pentru ele trebuie să îndeplinească o mulţime de cerinţe.

              În primul rând, acel job trebuie să fie total benefic, din toate punctele de vedere. Primul beneficiu trebuie să fie cel financiar, pentru că ştiu cât de mult trebuie să se sacrifice o femeie pentru a avea ceea ce îşi doreşte, sunt şi eu una din ele.

              Al doilea lucru ar trebui să fie lipsa sacrificiilor. Nimănui nu-i place să facă sacrificii şi compromisuri, iar acel job ar trebui să ofere TOTUL, fără să mai fie nevoie de aceste lucruri.

              Dacă vorbim despre Lucky Studio, însă, vorbim despre comoara femeilor. Din orice unghi aş privi, acest studio de videochat nu are niciun defect.

              Pentru mine a fost ideal deoarece m-a ajutat să pun capăt tuturor problemelor mele financiare, dar şi tuturor nemulţumirilor pe care le aveam la un loc de muncă.

  Lucky Studio

              Ce determină o femeie să aleagă videochatul?

            Nemulţumirile de la locul de muncă sunt multe. Pot face o listă întreagă şi tot nu aş termina de enumerat situaţiile neplăcute prin care trece o femeie la un job.

              Fie că vorbim despre şefi care obişnuiesc să te discrimineze, colegi care nu fac altceva decât să îţi aducă răul în firmă, gălăgia şi zgomotul din jur, fie că este vorba de orele încărcate şi stresul de la muncă, toate sunt menite să îngreuneze situaţia unei femei.

              Eu am trecut prin asta la multe joburi la care am fost, în special când dădeam peste colege care mă invidiau şi nu făceau altceva decât să spună lucruri neadevărate despre mine.

              Acest lucru îmi făcea rău şi în firmă, dar şi la nivel emoţional, pentru că nu mă simţeam bine să ştiu că sunt înconjurată de astfel de oameni.

              Oriunde mergeam, nu îmi găseam locul şi nici măcar nu eram mulţumită financiar sau în vreun fel. Orele erau multe iar salariul era puţin. Aşadar, din această cauză eu am ales videochatul.

              O metodă mai uşoară de a trăi

  Lucky Studio

            Stăteam şi mă gândeam şi îmi spuneam mie însămi: dacă fetele care fac videochat la Lucky Studio au o viaţă atât de uşoară şi frumoasă, eu de ce n-aş putea?

              Adică mie nu mi-ar plăcea să lucrez în lux şi să obţin bani uşor, fără să fac ceva greu? Evident că mi-ar plăcea şi asta am şi făcut!

              La urma urmei, ce mă ţinea legată de vechiul job? Un salariu de 950 de lei şi un program zilnic a câte 9 ore pe zi? Dacă mă plictisesc şi vreau să-mi irosesc viaţa, mă voi întoarce la aceste joburi.

              Dar, până atunci, voi rămâne la Lucky Studio, pentru că aici am un salariu de cel puţin 4 ori mai mare decât la vechiul job.

              Nu fac eforturi, nu mă stresez şi nu mă mai îmbolnăvesc. Atât de bine îmi este la studio încât stau şi mă gândesc de ce nu m-am angajat mai repede.

              Care o fi oare motivul unor femei pentru care fug de videochat sau se tem să facă asta?

            Surpriza pe care am avut-o când m-am angajat la Lucky Studio

  Lucky Studio

            Văzând cum este lumea videochatului alături de Lucky Studio am început să devin din ce în ce mai şocată de anumite lucruri.

              Ceea ce vreau să spun este că sunt uimită că nu fac videochat toate femeile. Experimentând videochatul pe pielea mea, mi-am dat seama că nu există job mai benefic pentru o femeie.

              Îţi dai seama? Să ai lunar mii de dolari, să îţi cumperi maşini, să ai case şi să mergi în vacanţe, doar pentru că te foloseşti de internet să obţii bani. Ce poate fi mai benefic de atât?

              O dilemă prin care trec femeile

              Încă sunt foarte uimită de acest aspect, însă tind să cred că există un motiv pentru care femeile încă mai au nedumeriri în legătură cu videochatul.

              Adevărul este că se tem. Aşa cum m-am temut şi eu, aşa cum ne temem toate să nu fim judecate de ceilalţi. Şi de ce? Pentru că suntem îndeajuns de deştepte încât să ne trăim viaţa în bogăţie?

  Lucky Studio

              Nu trăim cu cei care ne judecă, iar cei care fac asta o fac din simplă invidie. Pentru că dacă este cineva care te iubeşte şi îţi vrea binele, nu te va judeca pentru că eşti fericită şi bogată.

              Eu mă bucur că am trecut de această temere şi m-am angajat la Lucky Studio, pentru că acum beneficiez de avantaje cum nu aş fi crezut că voi avea vreodată.

              Banii pe care îi obţin la Lucky Studio mă fac să rămân mereu aici

  Lucky Studio

            Lucrul de la Lucky Studio care poate fi unic pentru fiecare femeie în parte este salariul.

              Lucky Studio este primul studio din România care a abordat un sistem de plată la zi în videochat, oferind şansa tuturor angajatelor de a obţine sume mari de bani.

              Venitul pe care eu îl am datorită sistemului de plată la zi depăşeşte suma de 7.000 de lei lunar. Obţin aceşti bani pentru că reuşesc să încasez în fiecare zi peste 390 de lei.

              Pe mine aceste sume mă mulţumesc pe deplin, mai ales având în vedere că până acum nu am avut niciodată un salariu care să depăşească 2.000 de lei.

              Posibilitatea unor câştiguri între 300 şi 800 de lei zilnic m-a atras la Lucky Studio şi este motivul pentru care rămân, deoarece ştiu că dacă mă ambiţionez pot obţine mereu tot mai mult.

              De ce o angajată Lucky Studio poate câştiga între 300 şi 800 de lei zilnic?

  Lucky Studio

            La studio eu pot câştiga ca şi angajată 300 de lei zilnic, 800 de lei sau poate chiar mai mult.

              Pot face asta pentru că am parte de un comision în continuă ascensiune şi câştigurile nu au nicio limită la studio.

              Lucky Studio mi-a dăruit chiar de la început un comision de 50% din încasări, cu posibilitatea de a ajunge foarte uşor la cel de 80%.

              Nu numai că acest comision este cel mai mare din ţară, dar este şi cel care face posibile toate câştigurile mele.

              Fiindcă pot să îmi depăşesc venitul lunar cu fiecare performanţă pe care o am datorită acestui comision progresiv.

              Bonusuri săptămânale în valoare de până la 3.000 de lei

            Comisionul şi performanţele nu au fost singurele care m-au făcut să evoluez, ci şi alte aspecte cu privire la câştiguri.

              Pentru că am fost ambiţioasă şi mi-am dorit să fac ceva cu acest job, voinţa mea s-a reflectat în veniturile mele lunare.

              În acest sens, de fiecare dată când mă ambiţionam să câştig mai mult, primeam şi câte un premiu.

              La fiecare depăşire a câştigurilor săptămânale, Lucky Studio m-a răsplătit cu câte un bonus în funcţie de încasările mele.

              Aceste bonusuri le primeam în fiecare duminică şi începeau de la 500 de lei, ajungând până la 3.000 de lei.

  Dacă primeam bonusul de 3.000 de lei, asta înseamnă că îmi dublam venitul într-un mod considerabil.

  Aşadar, la Lucky Studio au existat mii de metode prin care eu am putut obţine bani, a trebuit doar să vreau şi am obţinut.

  Pot să aleg orice grilă de salarizare îmi doresc

  Dacă există vreo nemulţumire cu privire la banii de pe comision, pot oricând să mă răzgândesc şi să optez pentru o altă metodă de salarizare.

  La Lucky Studio am zeci de variante din care să aleg, una fiind chiar salariul fix şi garantat de către studio.

  În cazul în care consider că nu mă descurc cu comisionul, Lucky Studio îmi oferă 4.500 de lei lunar, garantat!

  Lucky Studio

  Tot ce trebuie să fac pentru aceşti bani este să respect câteva condiţii simple, precum o tură de muncă fixă şi munca de 5 zile pe săptămână. Nu mi se pare nimic mai uşor de atât!

  Dacă vreodată n-o să mă mai mulţumească banii de pe comision, voi lua în considerare această metodă. Dar momentan, mă bucur de zeci de mii de lei.

  Un program de muncă după bunul meu plac

  Aşa cum spuneam mai sus, în cazul în care vreau să optez pentru salariul garantat, trebuie să respect o anumită tură de muncă.

  Dar, dat fiind faptul că eu momentan am optat pentru banii de pe comision, mă bucur de un program mult mai mult decât flexibil.

  Lucky Studio

  Fiindcă Lucky Studio se gândeşte la nevoile femeilor şi îşi preţuieşte angajatele, mi-a oferit şansa de a-mi crea un program aşa cum l-am vrut.

  În cazul în care mai aveam şi alte atribuţii sau priorităţi în afara programului, am putut să îmi fac un program în aşa fel încât să mă pot ocupa de toate.

  Nu a mai fost nevoie să mă stresez că întârzii la muncă sau că nu am timp să îmi termin toate treburile, pentru că acum este un echilibru deplin în viaţa mea.

  Câştiguri de pe urma contractului de angajare în videochat

  În primul rând, trebuie să spun că fără acest contract de angajare cu Lucky Studio nimic nu ar fi fost posibil.

  Dacă nu aş fi făcut alegerea înţeleaptă de a semna contractul de colaborare cu Lucky Studio nu aş fi avut nici astăzi atât de mulţi bani cum am acum.

  Totul a fost o urmare a contractului pe care l-am semnat şi care mi-a dat oportunitatea de a lucra în videochat şi de a mă bucura de câştiguri excelente.

  Iniţial, eu am semnat un contract de un an la Lucky Studio. Nu mă aşteptam ca după 30 de zile să primesc şi prima răsplată a contractului.

  Lucky Studio mi-a oferit bonusul de angajare de 13.480 de lei în urma acestui contract, după 30 de zile lucrate primind în mână o sumă de 2.000 de lei.

  Restul banilor din bonus au fost investiţi în mine şi în frumuseţea mea zilnică. Cum? Simplu, prin şedinţe de înfrumuseţare şi prin zeci de alte lucruri gratis.

  Am primit un răsfăţ în valoare de 11.480 lei

  Cea mai frumoasă experienţă este alături de acest studio care mi-a înseninat toate zilele. Mi-a plăcut foarte mult să mă pot bucura de beneficiile unui contract avantajos în videochat.

  Aşa cum spuneam şi mai sus, contractul mi-a adus foarte multe avantaje, printre care şi şedinţe de înfrumuseţare în valoare de până la 10.000 de lei.

  Pentru că nu sunt o simplă angajată la Lucky Studio, echipa a avut grijă ca în fiecare zi, timp de un an, să profit de make-up şi coafuri excelente, care să îmi scoată în evidenţă frumuseţea.

  Lucky Studio

  Astfel, aveam un câştig dublu: nu mai cheltuiam bani la saloane şi câştigam şi mai mulţi bani fiind atât de aranjată şi elegantă.

  Totodată, Lucky Studio s-a ocupat şi de schimbarea look-ului meu odată la 6 luni şi de şedinţele foto prin care m-am promovat pe internet şi am atras admiratorii online.

  Datorită acestora eu am acum câştiguri de peste 8.500 de lei lunar, doar pentru că Lucky Studio mi-a promovat imaginea într-un mod profesionist.

  Accesoriile nu au lipsit nici ele, Lucky Studio asigurandu-mi tot ce am avut nevoie pentru a munci cât mai confortabil.

  O maşină la dispoziţia mea, în drumul de la acasă la job și invers

  Lucky Studio

  Ce job îţi mai asigura siguranţă absolută? De câte ori a trebuit să te temi că ajungi acasă târziu şi poţi păţi ceva oricând?

  Da, ştiu, şi eu am avut joburi la care a trebuit să mă întorc acasă foarte târziu şi nu ştiam cum să mă apăr de pericolele străzii.

  De data asta nu a mai trebuit să mă îngrijorez de aceste aspecte, pentru că Lucky Studio mi-a pus chiar din prima zi o maşină la dispoziţie şi o şoferiţă care să mă conducă.

  Dacă voiam să vin la studio, maşina mă aştepta să mă conducă la muncă, iar când doream să mă întorc acasă, aceeaşi maşină mă conducea în siguranţă.

  Am economisit şi banii pe transport şi am ştiut şi mereu că mă aflu în siguranţă şi nu mai am ce să păţesc, pentru că Lucky Studio s-a asigurat că sunt protejată.

  Gata cu clauzele şi preavizele!

  Iubesc faptul că la Lucky Studio nu trebuie să-mi mai fac griji în privinţa contractului.

  Înainte mă temeam că dacă era ceva ce nu îmi convenea, eram obligată să plătesc daune sau să respect preavizele contractului şi să mai muncesc nu ştiu cât timp.

  Nu mi-a plăcut niciodată să fiu constrânsă în acest fel şi să nu pot renunţa la un job care nu-mi place doar pentru că-mi pune restricţii de acest gen.

  La Lucky Studio contractul legal pe care l-am semnat mi-a permis să fac orice, chiar să şi renunţ dacă îmi doream.

  Lucky Studio

  Nu aveam clauze ascunse în contract şi nici preavize, aşa că puteam pleca oricând ceva nu-mi convenea, dar cine ar face asta?

  Nu aş pleca de la Lucky Studio sub nicio formă, pentru că nu am de ce să renunţ la asemenea avantaje.

  Am spus stop problemelor financiare!

  Şi uite aşa, cu toate avantajele prezentate mai sus eu am început să duc o viaţă liniştită şi să am parte de un “happy ending”, precum în filme.

  Acum nu mai am griji şi nici nu mai sunt stresată în fiecare zi, pentru că nu am timp să fac asta.

  Sunt mult prea ocupată să mă bucur de viaţă şi de bucuriile sale pentru a avea timp să-mi amintesc de griji, care oricum nu mai există.

  Lucky Studio mi-a oferit jobul prin care îmi pot permite orice şi pot fi fericită, deoarece merg oriunde mi-am dorit şi îmi pot îndeplini toate visele cu banii obţinuţi aici.

  Aşa cum am spus şi la început, Lucky Studio este esenţialul pe care orice femeie ar trebui să-l aibă pentru un viitor mai bun şi pentru fericire.

  Lucky Studio

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img